Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megtartották a Kisangyalok első családi napját Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2023. május 13. 18:50
Megtartották a Kisangyalok első családi napját Gyulán
Az eseménnyel a mozgáskorlátozott emberek elfogadottságát szeretnék elősegíteni

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Első alkalommal rendezett családi napot az Együtt a Kisangyalokkal Mozgáskorlátozott Gyermekeket Támogató Alapítvány május 13-án a Sanitas Diagnosztikai és Rehabilitációs Központ területén. 

Seres  Ábel, az alapítvány elnöke lapunknak elmondta: a 2017-ben létrejött szervezet fő célja a mozgáskorlátozott gyermekek rehabilitációjának, társadalmi integrációjának segítése. 

Hozzátette: évek óta tervezték az esemény megszervezését, amely a kerekesszékes gyermekeknek szól, és mindazoknak, akik szívesen megtapasztalnák, hogyan telnek a hétköznapok mozgáskorlátozottként. Kifejtette: az érzékenyítő program segítheti a mozgáskorlátozott emberek elfogadottságát.  

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

– Ismert paralimpikonokat hívtunk, bohóccal, játékokkal, érzékenyítő kihívásokkal és Mustang-bemutatóval vártuk a vendégeket. Emellett fitnesz- és táncbemutatóval, valamint gyermekkoncertekkel is készültünk – sorolta. 

A rendezvény megnyitóján Seres Ábel megköszönte a támogatók segítségét, majd Drávucz Rita vízilabdázó szólt a megjelentekhez. A sportoló az esemény jelentőségét méltatta, majd elmondta, hogy egy kerekesszékes gyermek édesanyjaként ő már ismeri a mindennapok nehézségeit. Örömét fejezte ki annak kapcsán, hogy minden látogató megismerkedhet a hétköznapjaikkal. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)