Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nem szép dolog a sittet az út mellett hagyni!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Szabó EszterHÍREK • 2020. április 24. 14:00
Nem szép dolog a sittet az út mellett hagyni!
A Kígyósi úton található szeméttelepen az építési törmelék is leadható
A koronavírus-járvány miatti korlátozások a gyulai szeméttelepen nem érintették az építési hulladék, közismertebb nevén a sitt elhelyezését. Azt a Kígyósi úton található szeméttelepen, a szokásos munkarendben átveszik a kollégák. A képen látható anyag sajnos nem ott, hanem két dűlővel lejjebb landolt – írta Alt Norbert alpolgármester az egyik gyulai Facebook-csevegőben

A képen látható építési hullAdék nem a szeméttelepen, hanem két dűlővel lejjebb landolt

Forrás: Facebook/Gyulai (NEM politikamentes) csevegő

Bányai György, a Gyulai Közüzemi NKft. üzemvezető helyettese kérdésünkre megerősítette az információt, kiemelte, hogy nem csak az építési hulladékot, hanem többféle szemetet leadhatunk, némelyiket bizonyos mennyiségben akár ingyenesen is.
 
– Építési törmeléket, a lakosság által kivitt vegyes hulladékot, például gumiabroncsot nyitvatartási időben a Kígyósi úti szeméttelepen nyugodtan leadhatunk. A helyszínen meg tudják mondani ezek pontos árát, vagy akár telefonon, a Gyulai Közüzemi Kft. központi számán is érdeklődhetünk, mert mindegyik hulladékféle árazása más – mondta a szakember. 
 
– Attól függetlenül, hogy ki lehet vinni a hulladékot, ami néha költséggel jár, fontos, hogy tudja a lakosság, ezt a helyszínen nem lehet kifizetni. Erről számlát állítunk ki, amit vagy átutalással, vagy csekken, tehát a járványos időszakban is biztonságban be lehet fizetni. Erről a számlát a társaság a kért címre fogja kiküldeni – tette hozzá Bányai György.
 
A Gyulai Közüzemi NKft. munkatársa azt javasolja, hogy érdemes figyelnünk honlapjukat, mert azon jelenleg is több olyan információ olvasható, ami a gyulaiak többségét érintheti.
 
 
 
Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)