Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ajtó-, ablakárajánlat időpont-egyeztetéssel!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2020. április 23. 16:00
Ajtó-, ablakárajánlat időpont-egyeztetéssel!
Harminc vagy hatvan perc ingyenes konzultáció és árajánlat

Régóta bevált gyakorlatot alkalmazok Budapesten és már Gyulán is. Megszokott, hogy ügyfeleimmel előre egyeztetett időpontban találkozom a bemutatótermemben, ahol szakmailag átbeszéljük az általuk kért árajánlatot. A konzultáció és az árajánlat természetesen költségektől és kötöttségektől mentes.

 

 

Már öt éve alkalmazom ezt a technikát. Online vagy telefonon egyeztetünk az érdeklődőkkel időpontot, a konzultáció általában 30 vagy 60 percet vesz igénybe. Ilyenkor minden apró részletet át tudunk beszélni, tervrajz vagy elmondás alapján próbáljuk a lehető legjobb konstrukciót és ár-érték arányt kiválasztani. 

Sokkal nyitottabban lehet beszélni, amikor nem tartózkodik harmadik fél a szaküzletben, ilyenkor tényleg minden apró részlet előkerül, mert nem merül fel olyan zavaró tényező, ami elvonja a figyelmet.

Éljen Ön is az időpontfoglalás lehetőségével, keressen bátran telefonon, a 06 30 998 1632-es számon vagy az info@pallasz.hu e-mail-címen! 

A telefonhívásokat nem tudom azonnal kezelni, de mindenkit próbálok visszahívni. Első körben ezért javaslom az e-mailben való  megkeresést. Az ügyfelek előre is kérhetnek árajánlatot, amit a konzultáció alatt finomíthatunk.

Cseke Zsolt szakértő

  • Pallasz Enteriőr
  • 06 30 998 16 32
  • info@pallasz.hu
  • Gyula, Október 6. tér – a piacnál

 

 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)