Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az elmúlt évek legtartalmasabb nyári évadára készülnek a Gyulai Várszínházban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2020. április 23. 11:00
Az elmúlt évek legtartalmasabb nyári évadára készülnek a Gyulai Várszínházban
A koronavírus-járvány miatt egyelőre nem tűzték ki az előadások időpontjait

Egyelőre nem tűztek ki pontos dátumokat a koronavírus-járvány miatt, de gőzerővel készül a nyári évadra a Gyulai Várszínház – közölte a teátrum hivatalos közösségi oldalán megjelent videóban Elek Tibor igazgató.

Elek Tibor a videóban elmondta: nagyon gazdag, színes és sokoldalú programsorozatot állítottak össze a Gyulai Várszínház nyári évadára, hiszen a Márai Sándor-napok, a kizárólag magyar társulatokkal jelentkező Shakespeare Fesztivál, az Erdélyi Hét és a zenei programok mellett számos egyéb előadással is készülnek a következő hónapokra.

Az igazgató kiemelte: idén külön figyelmet fordítanak a trianoni békediktátum aláírásának százéves évfordulójára is, így olyan előadásokkal is készülnek, amelyek a tragikus eseményre, illetve annak következményeire emlékeznek.

– Az elmúlt évek egyik leggazdagabb, legszínesebb, legtartalmasabb évadára készülünk 2020-ban – mondta Elek Tibor.

Hozzátette: a járványügyi helyzet okozta bizonytalanság miatt felelőtlenség lenne pontos dátumokat kitűzni, de nagyon bíznak abban, hogy megtarthatják a nyári évadot, még akkor is, ha esetleg később tudják elkezdeni.

Az igazgató elmondta azt is, hogy a közösségi oldalukon folyamatosan tartják a kapcsolatot a nézőikkel, folyamatosan osztanak meg tartalmakat korábbi előadásaikból, valamint játékokra is invitálják a követőket.

Mint mondta, jelenleg is zajlik egy játék: a várszínház hirdetőtábláira plakátokat helyeztek ki, amelyen húsz olyan személy portréja látható, akik valahogyan kötődnek a 2020-as nyári évadhoz. A játékosoknak ezeket a személyeket kell megnevezniük, és elküldeniük a listát a gyulaivarszinhaz@t-online.hu e-mail-címre, a helyes megfejtők között pedig az egész évadra szóló bérletet fognak kisorsolni.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)