Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Pallasz – Ablak-árkalkulátor otthon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2020. április 09. 17:00
Pallasz – Ablak-árkalkulátor otthon
Otthon is ki tudja számolni ablakai árát!

Mit lehet otthon tenni most, amikor mindig azt halljuk: maradj otthon! A számtalan tennivaló mellet érdemes a jövő felé fordulni, mert az élet nem állhat meg. Ha eddig nem volt jó az ablak hőszigetelése, ezután sem lesz jó. Ha eddig az utcát fűtötte, ezután is ezt fogja tenni. Nem tudta eddig, hogy mennyibe is kerülhet az ablak, amit be akar szerezni? Akkor, íme, itt egy remek árkalkulátor, amely segíti az ablakcsere költségszámításait.

 

 

Az ablakok ára a teljes ablakcserénél csak egy részérték, de arra azért tökéletes, hogy megmutassa, mennyiben is kerülhet a beruházásunk. Egy ablakhoz tartozhat néhány kiegészítő, például a párkány, a redőny, a szúnyogháló, a légbevezető vagy a zárható kilincs. Persze nem mindenkinek lesz szüksége kiegészítőkre. Emellett az ablak és a kiegészítő költségén kívül ott van még a beépítés ára azok számára, akik ezt a szakfeladatot nem tudják önmaguk elvégezni.

Ezúttal abban szeretnénk segíteni, hogy az ablakok árát lássa tisztábban. Nem kell mást tudnia, mint az ablak szélességét és magasságát, persze, csak megsaccolva. Szabócentivel is mérhetünk, nincs jelentősége! Próbáljuk megtippelni a szabad ablaknyílás méretét, nagyot nem tudunk hibázni. Aki profi, és be is szeretné az ablakot építeni, annál ez nem jelent gondot. Aki nem szeretne ablakot beépíteni, annál megoldjuk ezt is, de méretet lehet azért tippelni. Ha mi építjük be a nyílászárót, a munkálatok előtt természetesen felmérést végzünk.

Szóval most ne csak üljön otthon, hanem keresse fel az olcsomuanyagablakok.hu weboldalt, és picit számolgasson!

 

Cseke Zsolt szakértő

Pallasz Enteriőr

06 30 998 16 32

info@pallasz.hu

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)