Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Jól halad a szabadtéri fitneszpark építése a sporttelepen

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. április 03. 15:00
Jól halad a szabadtéri fitneszpark építése a sporttelepen
A kivitelező áprilisban szeretné befejezni a munkálatokat

Amint azt korábban megírtuk, játszóteret és szabadtéri fitneszparkot létesítenek az Id. Christián László Városi Sporttelepen. A 10,6 millió forint beruházás összértékkel zajló munkálatok kiválóan haladnak, a családok és a sport szerelmesei hamarosan birtokba is vehetik a létesítményeket.

jelenleg a gumitégla burkolat elhelyezése folyik a sporttelep kültéri fitneszparkján

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Kónya István korábban lapunknak elmondta, egy TOP-os pályázatnak köszönhetően valósul meg ez a sportberuházás a városi sporttelepen. A városvezetésnek már régóta szívügye volt, hogy olyan sportolási lehetőségeket teremtsen meg, amelyek korszerűek, megfelelnek a mai kor követelményeinek.

A beruházás során egy néhány elemes játszóteret hoznak létre, valamint egy fitneszparkot, amelyet a sportolók és az amatőrök egyaránt használhatnak. A park alapterülete 150 négyzetméter lesz, gumitégla ütéscsillapító borítással, az eszközökkel pedig saját testsúlyos edzések végezhetőek.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Ahogy azt a Gyulasport NKft. közleményében írják, a szabadtéri fitneszpark elemei teljes egészében beállításra kerültek, jelenleg a gumitégla burkolat elhelyezése folyik. A játszótér elemei közül pedig a mászóka alapozása zajlik éppen. A közlemény kitért arra is, hogy a kivitelező április elején szeretne elkészülni a munkálatokkal.

A szabadtéri fitneszparkban bordásfal, vádli erősítő és függeszkedő állvány is lesz, a játszótéren pedig lengőhinta és piramis is épül a gyermekeknek. 

Kertes István hangsúlyozta: a pályázat megvalósításával egy régi álom válhat valóra, hiszen több generációnak tudnak majd sportolási lehetőséget biztosítani az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)