Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Online koncerten zúzott a gyulai Pernahajder Campbell

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.KULTÚRA • 2020. március 26. 11:00
Online koncerten zúzott a gyulai Pernahajder Campbell
A helyi csapatot nem állítják meg a lemondott fellépések

Képünk egy korábbi koncerten készült 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A koncertnaptárak kiüresedésére sajátos módon reagált a gyulai Pernahajder Campbell zenekar, amely néhány napja online koncerttel örvendeztette meg a zenére éhes, otthonmaradásra kényszerült zenerajongókat.

Az együttes tagjai az interneten már korábban is közvetítettek próbákat, ám most egy valódi koncerttel lepték meg a közönséget. Baracsi István, Görbedi JokóMenyhért Csaba, Hajdú István Gergely és Hőgyes Elek igazi koncerthangulatot varázsoltak a nappalikba.

Baracsi István lapunknak elmondta: már most szívesen újrakezdenék a valódi koncertezést, ám fel vannak készülve arra, hogy erre egy darabig nem lesz lehetőség.

– Most nincsenek fellépések, ezért gondoltuk, hogy csinálunk egy online koncertet, még a „nagy vihar” előtt. Ki tudja, mi lesz később. Reméljük, hamar vége lesz ennek a helyzetnek, mert már viszket a talpunk – fejtette ki Baracsi István, aki Pepe manóként is járja a fellépési helyszíneket gyerekműsorával.

– Pepeként is elért a vég, rengeteg fellépést mondtak le. Még az is lehet, hogy a közönség valamikor a jövőben egy Pepe manó online koncertre is számíthat – ígérte a zenekar frontembere.

A Pernahajder Campbell online koncertje itt tekinthető meg.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)