Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - NYITVA Gyulán is – PALLASZ!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2020. február 12. 18:10
NYITVA Gyulán is – PALLASZ!
Ajtó-, ablak-, parkettaszaküzlet – Gyulán, a piacon!

Budapest után Gyulán is megnyitottuk nyílászáró- és parkettaszaküzletünket, ahol az érdeklődőket szakmai információkkal, tervezési segítséggel, szaktanácsadással és értékesítéssel várjuk.

Cseke Zsolt 

 

Milyen termékek találhatók meg szaküzletünkben?

MŰANYAG AJTÓ, ABLAK | Jelenleg a legnépszerűbb termék a nyílászáró-piacon a műanyag ablak és bejárati ajtó. Szaküzletünkben többféle márka érhető el, de szakmailag segítjük a lakása vagy háza energetikájának megfelelő legideálisabb szerkezetet kiválasztani.

FAAJTÓ,  -ABLAK | Vissza a természetbe, ezért ne feledkezzünk meg a klasszikusokról sem! A borovi fenyőből készült homlokzati nyílászárók picit feledésbe merültek a kedvezőbb áron elérhető műanyag ablakok miatt. Az élet örök körforgás viszont, így egyre nagyobb számban vásárolnak ismét fenyő homlokzati nyílászárókat.

ALUMÍNIUMAJTÓ, -ABLAK | Modern kor, modern építőanyag. Már nem csak a bevásárlóközpontok, irodaházak alap nyílászárói az alumíniumtermékek. Új építésű családi házaknál átrendeződés kezdődött el. Megrendelői igényeknek köszönhetően a tervezők egyre nagyobb nyílásokat, panorámákat terveznek be a házakba, lakásokba. Ez esetben „léphet színpadra” az alumínium nyílászáró.

ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA | A megvásárolt ablakokhoz természetesen redőnyöket, reluxákat, rolettákat, sávrolókat is tudunk biztosítani. 

SZÚNYOGHÁLÓK – PÁRKÁNYOK | Repülő vagy mászó rovarok, bogarak elleni védelem is fontos lehet! Ezért  szúnyogháló vásárlásakor is biztosan fog olyan megoldást találni, ami az Ön számára megfelelő lehet.

BELTÉRI AJTÓK | Belső ajtók tekintetében számtalan lehetőség közül választhatnak.

A természetes ajtók kedvelőinek javaslom a lucfenyőből vagy a borovi fenyőből készült ajtókat De azért ne feledkezzünk meg a fafurnér borítású és a festett MDF ajtókról sem! Laminált ajtók tekintetében a dekorfóliás, melamin akril, CPL, HPL ajtók jöhetnek számításba.

PARKETTÁK | Osztrák, svájci, magyar, portugál, német laminált padlókkal, szalagparkettákkal, parafa padlókkal várjuk szaküzletünkben. Padlókhoz alátétfóliák, szegélylécek is megvásárolhatók.

Pallasz kiegészítő szolgáltatások

Leglényegesebb pillanat a vásárlás előtt a hiteles tájékoztatás, őszinte információ átadása. Minden eladó, de szeretnénk, ha azt vásárolná meg, ami a legideálisabb az Ön esetében. Nem rejtjük véka alá a véleményünket az egyes gyártmányokról, nem közvetítjük a hangzatos szlogeneket, viszont a téves hiedelmeket szeretjük eloszlatni. A nálunk vásárolt nyílászárókat igény esetén beépítjük az előzetes felmért adatok alapján.

Nyitvatartási időn kívüli időpontfoglalás – ingyen!

Nem hétköznapi dolgot valósítunk meg! Budapesten is bevált, hogy a kedves ügyfeleinknek olyan időpontot tudunk adni, amikor biztosan nem lesz vásárló a szaküzletben, csak Ön és mi! Ez egy remek lehetőség, éljen vele!

Hol található a szaküzlet?

Várjuk Önt is nagy tisztelettel szaküzletünkben Gyulán, a piacon!

Pontosan hol? Ahol a nagy dolgok történnek – a halsütő és a lángosos között!

 

Pallasz Enteriőr –  Cseke Zsolt

Ajánlatkérés: gyula@pallasz.hu; www.pallasz.hu

Tel.: 06 30 998 16 32

 

 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)