Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Több kerékpáros baleset is történt az elmúlt héten

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2020. február 06. 13:00
Több kerékpáros baleset is történt az elmúlt héten
A gyulai mentősöket a vérnyomásos problémák miatt is több alkalommal riasztották

Több kerékpáros baleset is történt az elmúlt héten, de vérnyomásos problémák miatt is több alkalommal riasztották a mentősöket – tájékoztatta lapunkat Schneider László, a gyulai mentőállomás vezetője.

Január 28-án először egy gyógyszerallergiás eset miatt riasztották a mentősöket, majd egy férfi miatt kaptak hívást, aki legurult egy lépcsőn, őt súlyos sérülés gyanújával szállították kórházba. Ugyanazon a napon egy 13 éves lány térdsérülését is ellátták, valamint kiszálltak egy autóbalesethez, ahol egy sérült volt.

Január 29-én két autó ütközött össze, ahol két végtagsérülést láttak el, egy nappal később pedig egy kerékpáros és egy autós csattantak össze, a biciklista mellkas és végtagsérülést szenvedett. A hónap utolsó napján egy gyógyszerallergia miatti rosszullét kaptak riasztást az életmentők.

Február 1-jén ismét egy autó és egy biciklis baleset miatt kaptak riasztást, ahol a kerékpáros végtag és törzssérülést szenvedett, majd ugyanazon a napon később elesett egy másik biciklista, aki ugyanígy sérült meg, valamint beszállítottak egy 4 hónapos csecsemőt is, fejsérüléssel.

Schneider László hozzátette, hogy az egész hétre jellemzőek voltak a vérnyomásos problémák, valamint a fej- és végtagsérülések.

Szavazás
Milyen rendszerességgel olvassa a Gyulai Hírlap online oldalt?
Mindennap
 (46%)
Hetente többször
 (21%)
Hetente
 (15%)
Ritkán
 (9%)
Soha nem olvastam, véletlenül keveredtem erre az oldalra
 (9%)
Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)