Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A címvédő nyerte az ünnepváró focitornát

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. december 18. 08:20
A címvédő nyerte az ünnepváró focitornát
A Benkő Hús Kft. vehette át az V. Advent Kupa vándorserlegét

A győztes csapat ünneplés közben

Fotó: Advent Kupa

Ötödik alkalommal rendezték meg az Advent Kupa elnevezésű ünnepváró focitornát december 14-én a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. A tavalyi címvédő győzelmével záruló teremlabdarúgó-torna régen látott színvonalú küzdelmeket hozott.

Misinkó Géza főszervezőtől megtudtuk, tíz együttes kezdte meg az ünnepváró focitornát. A csapatokat két csoportba sorolták a szervezők, a kétszer 12 perces csoportmérkőzések végén hat gárda versenghetett tovább egymással. Az izgalmas és parádés mérkőzések után a Tróger FC, a HTex és a Benkő Hús Kft. csapata jutott a hármas döntőbe.

A kiélezett végjáték után végül a tavalyi bajnok pezsgőzhetett a dobogó legtetején, az ezüstérmet a Tróger FC vehette át, a dobogó harmadik fokára pedig a HTex együttese állhatott fel.

A torna gólkirályi címét Szabó Dávid, a HTex játékosa érdemelte ki, a legjobb kapusnak járó díjat pedig a bajnok hálóőre, Borbély Zoltán vehette át. Utóbbi díj esetében a hármas döntőbe jutott kapusokra egyformán szavaztak, ezért a szervező úgy döntött, hogy sorsolás útján választják ki a díjazottat.

Ahogy azt Misinkó Géza elmondta, a torna a visszajelzések alapján kiváló hangulatú és színvonalú volt, így a csapatok jövőre is versenyre kelnek majd az ünnepváró focitornán.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)