Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Komolyzenei stand-up előadásra várnak a hétvégén

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2019. november 27. 13:00
Komolyzenei stand-up előadásra várnak a hétvégén
Programajánló

bősze ádám

Forrás: fidelio.hu

Kamaraterem

November 30-án, szombaton 19 órától Bősze Ádám műsorvezető lép fel a Bő szekund című komolyzenei stand-up előa- dással. A jegyár 1900 forint. December 4-én, szerdán 19 órakor mutatják be Formanek Csaba Senki se mer egyedül élni című darabját. A jegyár 1900 forint. December 11-én, szerdán 19 órától a Tünet Együttes Sóvirág – avagy a létezés eufóriája című táncos darabját viszi színre Cuhorka Emese és a 94 éves holokauszttúlélő, Fahidi Éva. A belépő 1900 forint.

Vigadó

November 29-én, pénteken 16 órától adventi táncházat tart a Gyulai Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola. A belépés ingyenes. December 4-én, szerdán 18 órától Jótékony dallamok címmel szervez jótékonysági koncertet az Esély Pedagógiai Központ Pánczél Imre Tagintézménye. A rendezvényen fellép az iskola énekkara, a Nicolae Bălcescu román iskola kollégiumának énekkara és Nótár Mary. A belépés ingyenes, de várják az adományokat, amelyekből az intézmény játszóudvarát újítanák fel. December 12-én, csütörtökön 18 órától Klein Dávid és Suhajda Szilárd hegymászók tartanak élménybeszámolót a K2 megmászásáról. A belépés ingyenes.

Könyvtár

November 29-én, pénteken 18 órától a Szent László Baráti Kör szervezésében Űrutazás, idegen fajok, szövettani minták címmel tart előadást Matek Kamill. December 2-án, hétfőn 17 órától Pécsi Ágnes egyiptológus, a Vámbéry Ármin Keleti Szabadegyetem egyik alapítója tart előadást a bibliotékában.

XII. Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztivál

December 6–8. között rendezik meg tizenkettedik alkalommal a Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztivált. Pénteken, a megnyitó után felvonulnak a lovagrendek, a várban pedig felavatják a mézlovagokat. Szombaton kezdődik a méhészeti vásár a Vigadóban, majd hivatalosan is megnyitják a fesztivált. A nap folyamán előadások hangzanak el, valamint kihirdetik a mézverseny győztesét, és mézszentelő szentmisét is tartanak. Vasárnap a városi sportcsarnokban tartanak családi programokat. A helyszínen a művészeti iskola növendékei és az általános iskolák is bemutatkoznak, fellép a PowerBeat ütőegyüttes és Hevesi Imre, valamint a Mikulás is meglátogatja a gyerekeket.

Gyulavári kastély

December 6-án, pénteken 15 órakor Fonalvarázs címmel nyílik kiállítása a Gyulavári Kézimunka Szakkörnek. A vendégeket Oroszné Árgyelán Ilona intézményvezető köszönti, a tárlatot Dézsi János, a városi könyvtár igazgatója nyitja meg. A kiállítást január 31-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

Tájvízház

December 5-én, csütörtökön 17 órakor Vintage karácsony címmel nyílik tárlata Gugolya Mártának, Szathmári Dorinának, Szabó Tímea Anitának, Kokavecz Juliannának, Szabó Évának, Deli Boglárkának, Medvegy-Andelic Marijának és Csiffáry Zsuzsannának. A kiállítást – amelyet január 6-ig nézhetnek meg az érdeklődők – Csiffáry Zsuzsanna designer nyitja meg.

Red Hole Music Pub

December 7-én, szombaton 20 órától a Kultúr Cafe 48 szervezésében a Kaukázus együttes tart lemezbemutató koncertet a Red Hole Music Pubban.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)