Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szeniorok aranyhalmozása

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. november 13. 10:00
Szeniorok aranyhalmozása
Tizennyolc aranyéremmel zártak Hódmezővásárhelyen a gyulai úszók

Kiválóan teljesítettek a szenior úszók a nemzetközi versenyen

Forrás: Dr. Regele Károly Szenior Úszóklub

Tizenhatodik alkalommal gyűlt össze a Hódmezővásárhelyi Szenior Nemzetközi Úszóverseny mezőnye november 9. és 10. között.

A nemzetközi megmérettetésen közel félszáz klub csaknem négyszáz versenyzője szállt a vízbe. A Hódmezővásárhelyi Senior Úszó-Vízilabda Club és a Magyar Szenior Úszók Országos Szövetség által rendezett viadalon az indulók tizenöt korcsoportban versengtek egymással. A látványos úszócsatákat hozó sporteseményen az egyéni futamok mellett a váltók is megmérettették magukat.

Az öt úszásnemben rajthoz álló egyesületek között a gyulai Dr. Regele Károly Szenior Úszóklub is képviseltette magát. A Bagi Csilla, Fehér Edit, Gévai Lilána, dr. Tóth Ilona, Schriffert Józsefné és Legeza László alkotta fürdővárosi különítmény 18 aranyéremmel, 4 ezüsttel és egy harmadik hellyel zárta a megmérettetést.

A Dr. Regele Károly Szenior Úszóklub versenyzőire egy rövid pihenő után még egy a budapesti verseny vár, amely az év utolsó szenior vizes kihívása lesz.

Gyulai eredmények: Schriffert Józsefné 6 arany, Legeza László 5 arany, Gévai Liliána  4 arany, 2 ezüst, dr. Tóth Ilona 2 arany, 2 ezüst, Bagi Csilla  1 arany és Fehér Edit  1 bronz.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)