Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Vállalkozási nívódíjjal és Érték és Minőség nagydíjjal ismerték el a Deka Union Kft.-t

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2019. szeptember 10. 18:54
Vállalkozási nívódíjjal és Érték és Minőség nagydíjjal ismerték el a Deka Union Kft.-t
A gyulai székhelyű cég termelése 2018-ban átlépte az évi ezer tonnát

Görgényi Ernő polgármester, Dékány Ferenc tulajdonos ügyvezető, Dékány Attila ügyvezető és Kónya István alpolgármester

Fotó: Ábrahám Attila 

Vállalkozási nívódíjjal és a Pikok Pure termékcsaládjáért Érték és Minőség nagydíjjal ismerték el a gyulai székhelyű Deka Union Kft.-t szeptember 10-én az Országházban.

Idén harminckilenc témakörben lehetett pályázni az Érték és Minőség kitüntetésekre a Kárpát-medencében. Az elismeréseket Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, Farkas Sándor, az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára, Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár és Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség elnöke adta át.

Dékány Attila ügyvezető lapunknak elmondta: négy Pikok Pure termékük, a 100 és 250 grammos szeletelt csemege szárazkolbász, illetve a 100 és 250 grammos szeletelt csípős kolbász a Lidl áruházakban kapható. Hozzátette: valamennyi termékük adalék-, színezék- és tartósítószer-mentes, alacsony zsírtartalmú, és kizárólag természetes összetevőkből készül.

Az Érték és Minőség nagydíj pályázatának vállalkozási nívódíját Dékány Ferenc, a cég tulajdonos ügyvezetője vette át. A kitüntetéssel olyan cégeket ismernek el, amelyek hosszú ideje kiemelkedő minőségű termékeket állítanak elő, és hozzájárulnak a magyar gazdaság fejlődéséhez.

 

 

Fotó: Deka Union Kft. 

Dékány Attila kiemelte: cégük termékeit eddig tizenhét Magyar Termék Nagydíjjal és három Érték és Minőség nagydíjjal ismerték el. Dékány Ferenc 2015-ben a Magyar Termék Nagydíj tanácsának életműdíját, 2018-ban az Érték és Minőség pályázat életműdíját is átvehette, és számos más, rangos elismerésben részesült az elmúlt években – ismertette.

Az ügyvezető aláhúzta: az idén tízéves Deka Union Kft. termelése 2018-ban átlépte az évi ezer tonnát, bevétele pedig meghaladta az egymilliárd forintot.

– Az induláskor, az első megrendelésre tizennégy rekesz árunk hagyta el az üzemet. Mára ez tonnákban mérhető, de cégünk megmaradt családi vállalkozásnak – fogalmazott lapuinknak.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)