Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Barátságos mérkőzésen léptek pályára a törökzugi focibarátok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. szeptember 08. 14:00
Barátságos mérkőzésen léptek pályára a törökzugi focibarátok
Észak-Törökzugi Sport Barátok Club–MLSZ Békés Megyei Sportigazgatósága 4-2

Az Észak-Törökzugi Sport Barátok Club baráti mérkőzésen fogadta az MLSZ Békés Megyei Sportigazgatóságát szeptember 7-én. A gyulai lakótelep klubja a legendákkal felálló megyei szervezet együttesével nézett farkasszemet.

Nagyot csatáztak a két együttes tagjai

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Ahogy azt már korábban megírtuk, az Észak-Törökzugi Sport Barátok Club grundfocicsapata előzetesen a Ferencváros öregfiúk csapatát hívta meg, ám a rekordbajnok örökifjú labdarúgói nem tudtak részt venni a mérkőzésen. A Bíró István vezette klub azonban nem adta fel, így a baráti gárda ellenfele az MLSZ Békés Megyei Igazgatósága lett.

Az országos szervezet Bekés megyei együttese komoly legendáknak számító spílerekkel teletűzdelt kerettel érkezett, ám a gyulai csapat a győzelemért lépett a pályára. A népes szurkolótáborral kísért összecsapást végül a törökzugi gárda nyerte, a visszavágóra októberben kerül majd sor.

A baráti focimeccs után sertéspörkölttel vendégelték meg a szervezők a labdarúgás szerelmeseit, a családi napon pedig színes programokkal várt mindenkit a lakótelep közössége.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)