Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyógyszer okozta allergiás reakció miatt riasztották a mentősöket

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2019. szeptember 03. 17:30
Gyógyszer okozta allergiás reakció miatt riasztották a mentősöket
A beteg életveszélyes állapotba került

Gyógyszer okozta allergiás reakció miatt riasztották a mentőket az elmúlt héten – tájékoztatta lapunkat Schneider László, a gyulai mentőállomás vezetője. A személy életveszélyes állapotba került, de a mentők már kielégítő állapotban szállították kórházba.

Augusztus 26-án két sztrókos esetet láttak el a mentők, valamint riasztották őket egy autóbalesethez is, ahol egy fejsérülés és agyrázkódás adott nekik munkát, valamint elláttak egy ötéves gyermeket, akit a nyelvén csípett meg egy darázs. Egy nappal később egy autós és egy motoros, valamint egy kerékpáros és egy személyautó baleseténél kellett segítséget nyújtaniuk.

Augusztus 28-án egy kés okozta kézsérülés adott munkát a mentősöknek, egy nappal később pedig három autó rohant egymásba, egy négyéves gyermeknek a bokája sérült meg biciklizés közben, egy férfi pedig elesett a kerékpárjával, ő a fején szenvedett sérülést.

A hétvége folyamán egy futót láttak el, aki a kutyájával sportolt, de belegabalyodott a pórázba és elesett. Augusztus 31-én darázscsípések, szeptember 1-jén pedig vérnyomás problémák és mellkasi panaszok miatt hívták ki a mentősöket.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)