Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Általános és középiskolai tanulók ajánlhatnak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2019. augusztus 30. 15:00
Általános és középiskolai tanulók ajánlhatnak
Felhívás az Év Nagymamája és az Év Nagypapája pályázatra

Gyula Város Önkormányzata, az Őszidő Közalapítvány és a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézménye az idén először – új kezdeményezésként – meghirdeti a 2019. évre az Év Nagymamája és az Év Nagypapája pályázatot általános és középiskolai tanulók számára.

A tanulók maximum egy A/4 oldalas fogalmazásban mutathatják be a kitüntető cím elnyerésére javasolt gyulai lakóhelyű nagyszüleiket.                

A cím odaítéléséről Gyula Város Önkormányzatának, az Őszidő Közalapítványnak, a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézményének, a gyulai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületének és a gyulai Nyugdíjasok Polgári Egyesületének képviselői döntenek.  

Az Év Nagymamája, és az Év Nagypapája elismerés átadására 2019. szeptember 27-én a városi idősek napi ünnepi rendezvényen kerül sor.

A pályázat beküldési határideje: szeptember 16.

A pályázatokat írásban (az osztályfőnökökön keresztül az iskolai szociális munkások részére leadva vagy postán), illetve e-mailben a vszocszolg@t-online.hu elektronikus elérhetőségre várják.

Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézménye (5700 Gyula, Galamb u. 21. Tel.: 66/362-028, e-mail: vszocszolg@t-online.hu.)

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)