Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - 2019-ben Gyulán tartják az Országos SM Napot

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2019. augusztus 30. 15:30
2019-ben Gyulán tartják az Országos SM Napot
Szakmai előadásokkal és kulturális programokkal készülnek a résztvevőknek

Egész napos rendezvénnyel telik Gyulán az Országos SM Nap szeptember 7-én. A gyulai Vigadóban megtartott programon programmal kapcsolatban a szervezők azt ígérik, hogy nagyon sok hasznos információval és emlékezetes közösségi élménnyel lehet gazdagabb, aki ott lesz az eseményen.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Magyar Sclerosis Multiplexes Betegek Szövetsége által szervezett rendezvény hagyományosan az ország legnagyobb SM "sorstalálkozója", melyre idén is több mint több száz beteget várnak az ország különböző részeiből. A látogatók a szakmai előadások révén számos hasznos információt tudhatnak meg a betegséggel kapcsolatos aktualitásokról, amik mellett kulturális programokkal is várják őket.

Program délelőtt Furcsa Józsefné, a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegek Szövetsége elnöke köszöntőjével indul, majd Görgényi Ernő, Gyula polgármestere mondja el üdvözlő gondolatait. Még délelőtt kihirdetik az országos SM-fotópályázat győzteseit, majd szakmai és ismeretterjesztő előadások kezdődnek minden érdeklődő számára, többek között a leszázalékolás és a foglalkozási rehabilitáció aktuális kérdéseiről, és az olyan "csodaszerekről", melyek az ígéretek szerint javíthatnak a betegek állapotán. 

Délután kulturális programokkal folytatódik az esemény, amik mellett egész napos kísérőprogramként fotókiállítás, Civil Korzó és gyulai városnézés várja a fürdővárosba érkezőket.

GYULAI HÍRLAP • 2019. augusztus 30. 15:30
Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)