Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Sióréten versengtek a legügyesebb négylábúak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. július 16. 15:00
Sióréten versengtek a legügyesebb négylábúak
Ötödik alkalommal rendezték meg a Ferbonex kupa elnevezésű agilityversenyt

 

Fotó: Balogh János 

A Sióréti Lovascentrum adott otthont az V. Ferbonex Kupának július 12. és 13. között. A kétnapos versenyhétvégén csaknem száz induló száguldotta végig a pályát.

A magyar agility-kupasorozat részeként megtartott seregszemlére meghívást kapott a holland Mark Fonteijn is, aki a július végi Europa Openen is bíráskodni fog, így a gyulai verseny résztvevői megismerkedhettek a pályatervezési stílusával.

A csaknem száz kutya-gazdi párost felvonultató mezőnyben az ország legjobbjai, a magyar válogatott nagy része is a rajtvonalhoz állt. Pénteken A0-s és A1-es futamokat rendeztek, melyeket Balogh-Nagy Réka bírónő bírált, szombaton pedig Mark Fonteijn bíró épített három open pályát a profiknak.

 

 

Fotó: Balogh János 

Balogh-Nagy Réka főszervező elmondta, a verseny jó hangulatban telt, a visszajelzések alapján nagyon szeretnek a kutyások a Ferbonex kupákra jönni. Ezt az is bizonyítja, hogy az ország különböző pontjairól érkeztek a versenyzők, többek között székesfehérvári, győri, pécsi és fővárosi indulók csatlakoztak a seregszemléhez.

– A már megszokott módon a Royal Canine és a Ferbonex Kft. támogatták a rendezvényt – tette hozzá.

 

 

Fotó: Balogh János 

Eredmények: Open agility futam small: 1. Molnár Tibor és Dorka, 2. Glant Nóra Dóra és Csele, 3. Hajagos-Tóth Judit és Muffin; medium 1. Burján Árpád és Pötty, 2. Fehér Ágnes és Brady, 3. Bartha Zsófia és Bogár; m+ 1. dr. Landauer Krisztina és Pakli, 2. Juhász Zsófi és Dot, 3. Noficzer Eszter és Fly; large 1. Balogh-Nagy Réka és Cinna, 2. Nagy Dalma és Mabon, 3. Hámori Péter és Füli.

Összetett eredmények: small 1. Hajagos-Tóth Judit és Muffin, 2. Tóth Vivien és Kelsi, 3. Hazai Anita és Csipisz; medium 1. Szakál Evelin és Sasha, 2. Burján Árpád és Pötty, 3. Tóth Vivien és Mixi; m+ 1. dr. Landauer Krisztina és Pakli; large 1. Híves Dorottya és Rhiannon, 2. Hámori Péter és Füli, 3. Káli Anita és Nash.

 

 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)