Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Közel hatvan riasztást kaptak a vihar miatt a gyulai tűzoltók

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2019. július 16. 16:00
Közel hatvan riasztást kaptak a vihar miatt a gyulai tűzoltók
A lánglovagok július 7-én és 8-án is a károk felszámolásán dolgoztak

Közel hatvan riasztást kaptak két nap alatt a tűzoltók a vihar miatt – tájékoztatta lapunkat Zanócz István tűzoltóparancsnok. A lánglovagok július 7-én és 8-án is a károk felszámolásán dolgoztak, a munka folyamán a sarkadi önkéntesek is segédkeztek.

Július 9-én egy tűzeset miatt kaptak hívást a Kétegyházi útról, ahol egy gáztűzhelyen hagyott étel, majd a tűzhely melletti szekrény kapott lángra. Egy nappal később a Cselebi utcába riasztották őket, ahol megdőlt egy fenyőfa, de nem kellett beavatkozni.

Július 11-én a Vigadó tetejéről kellett eltávolítani egy tölgyfaágat, a Fecske utcában egy akácfa hasadt ketté. Egy nappal később Eleken, a Gyulai úton lángolt egy utcai lámpa, Elek és Gyula között pedig egy személyautó és egy tehergépkocsi ütközött össze, a tűzoltókat a műszaki mentés miatt riasztották. Ugyanazon a napon a Szent Istvánból is riasztották őket, ahol egy épületről félig leszakadt egy bádoglemez, ezt kellett eltávolítani.

Július 13-án Mezőgyánban, valamint Elek és Gyula között is vihar által megrongált fát kellett eltávolítani, a Szanazugban pedig egy fába csapott be villám, amely miatt a fa és a mellette található kapcsolószekrény is kigyulladt.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)