Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Érettségijük 50 éves évfordulóját ünnepelték az egykori erkelesek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2019. július 01. 09:00
Érettségijük 50 éves évfordulóját ünnepelték az egykori erkelesek
Százhatvanheten végeztek 1969-ben a gyulai gimnáziumban

Érettségi vizsgájuk ötven éves évfordulóját ünnepelték a Gyulai Erkel Ferenc Gimnázium 1969-ben végzett évfolyamának tagjai. A június 29-i eseményen kiderült: abban az évben hat párhuzamos osztály indult, akik közül öt osztály egykori diákjai meg is jelentek a délutáni programon. 

Érettségi vizsgájuk ötven éves évfordulóját ünnepelték a Gyulai Erkel Ferenc Gimnázium 1969-ben végzett évfolyamának tagjai

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Hosszú üdvözlésekkel, beszélgetéssel, és nagy egymásra találásokkal indult a szombati esemény délután 3 órakor a gimnázium előtti téren, ahol húsz, harminc és ötven éve nem látott iskolatársak üdvözölték egymást.

A helyszínen Szabó Mihály, a szervezők egyike mondott beszédet és köszöntötte a megjelenteket. Az egykori gyulai diák lapunknak elmondta: minden osztály régi diákjait osztályonként más-más szervező hívta fel, és igyekeztek mindenkit felkutatni a nagy közös találkozóra. Hozzátette: néhányan a fővárosból és Dunántúlról is ellátogattak a jubileumi programra, harmincnégyen pedig már nem lehetnek a találkozó résztvevői között.
 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

 
A szervező lapunknak elmondta: abban az évben százhatvanhét nebuló végzett az Erkel Ferenc Gimnáziumban, többek között német, francia, egészségügyi és gyors- és gépíró szakokon.
 
Az egykori diákok vidám program a köszöntő után beszélgetéssel, és estébe nyúló szórakozással zárult. 
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)