Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyula a top 10-ben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2019. április 24. 12:20
Gyula a top 10-ben
A fürdőváros volt a hetedik legnépszerűbb belföldi úti cél az első negyedévében

Gyula volt a hetedik legnépszerűbb belföldi úti cél 2019 első negyedévében – derült ki a szallas.hu lapunkhoz eljuttatott friss elemzéséből.

A szállásfoglaló portál szerdai közleményében kiemelik: az első negyedévben 8,3 százalékkal bővült a belföldi turizmus. Közölték: az átlagos foglalási érték 36 730 forint volt, ami csaknem azonos az előző év azonos időszakában mért adattal. A szállástípusok közül az apartmanok, a panziók és a vendégházak iránt nőtt a kereslet, a foglalások fele ezekbe szólt.

Az elemzés szerint januártól márciusig Budapest, Eger és Hajdúszoboszló volt a legkedveltebb úti cél, de Pécs, Szeged, Debrecen, Gyula, Hévíz, Siófok és Zalakaros is felkerült a legnépszerűbb hazai települések toplistájára. A megyéket tekintve a vizsgált időszakban Pest, Heves és Zala megyében volt a legtöbb foglalás, a nevezetességek közül pedig a Miskolctapolca Barlangfürdő, valamint az egri és a siklósi vár iránt mutatkozott a legnagyobb érdeklődés.

A Szallas.hu adatai alapján a következő negyedévben a főváros, Eger, Siófok, Hajdúszoboszló és Gyula számíthat a legnagyobb forgalomra a hazai települések közül.

A közlemény idézte Keresztes Nórát, az oldal marketingmenedzserét, aki megjegyezte: az előfoglalások jóval előretolódtak, sokan már a nyaralásukat is megtervezték.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)