Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Slammerek szórakoztatnak a kamarateremben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2019. április 24. 13:00
Slammerek szórakoztatnak a kamarateremben
Programajánló

Április 25-én 19 órától Remix címmel tart improvizatív előadást az IttésMost Társulat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Könyvtár

Április 24-én, szerdán 17 órakor Arató Henrietta kambodzsai beszámolójával folytatódik a Világjáró gyulaiak sorozat. A belépés díjtalan. Április 30-án, kedden Czilli Aranka kovásznai költő lesz a könyvtár vendége, aki bemutatja a Nyitott ablak című verseskötetét.

Kamaraterem

Április 25-én, csütörtökön 19 órától Remix címmel tart improvizatív előadást az IttésMost Társulat, valamint Mészáros PéterMunding Márton és Bencze Gréta slammerek. A belépő 1000 forint. Április 29-én, hétfőn 19 órától mutatják be Kiss László Bérczesi Róbert életéről írt könyvét, az Én meg az Ének című kötetet.

Vigadó

Április 26-án, pénteken 17 órától ünnepli fennállásának 30. évfordulóját a Gyulai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete. A belépő 2200 forint. Április 27-én, szombaton 20 órától a 30Y együttes ad koncertet, vendégként fellép a gyulai Madrapur. Jegyeket elővételben 2400, a helyszínen 2900 forintért válthatnak a zeneszeretők.

Civil ház

Április 24-én, szerdán 15 órakor Szerelmem, Mártély címmel nyílik kiállítás Volent Kati grafikus képeiből. A tárlatot Szigeti Zoltán, a Békésgyula Társaság alapítója nyitja meg, majd előadásokat hallgathatnak meg az érdeklődők a költészet napja jegyében.

Magyar film napja

Április 30-án, kedden második állomásához érkezik a Romis Blokk Media Group által rendezett Romantikus Filmek Fesztiválja – Szerelmesek hétvégéje című rendezvénysorozat. A magyar film napján egész nap filmvetítésekkel várják az érdeklődőket a művelődési központban, ahol levetítik többek között az Egri csillagok, A miniszter félrelép és a Hollywood bankára című filmeket is. A nap házigazdája Szabó Erika lesz, a meghívott vendégek között pedig ott lesz Venczel Vera, Dobó Kata, Kamarás Iván és Ragályi Elemér is. A szervezők a napot Andy Vajna emlékének ajánlják.

Művelődési központ

Április 26-án, pénteken 16 órakor nyitják meg Véső Ágoston nagybányai festőművész kiállítását, amelyet május 17-ig tekinthetnek meg az érdeklődők. Április 27-én, szombaton 14 órától Lenkei Gábor tart előadást A teljes egészséghez vezető út címmel. Jegyek elővételben 1200, a helyszínen 1500 forintért kaphatók.

Százéves (Reinhardt) cukrászda

Török Erzsébet képei április 30-ig tekinthetők meg a cukrászda galériájában.

Tájvízház

A Szódavíz, a magyar kultuszital című kiállítást június 2-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)