Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Meglepte a nyuszika az AquaPalota fürdővendégeit!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • G. K. E. • MAGAZIN • 2019. április 22. 09:00
Meglepte a nyuszika az AquaPalota fürdővendégeit!
Kellemesen indult a húsvétvasárnapjuk a vizes hétvégére érkezőknek

Nem csak csúszdát és vizet kaptak minden mennyiségben húsvétvasárnap az AquaPalota legfiatalabb vendégei, hanem színes és finom ajándékokat is. A téli pihenőben Mikus Éva és állandó segítője, Mészáros Ilona jótékonykodott az ünnepnapon.

Mikus Éva és Mészáros Ilona lepte meg a fürdő vendégeit

Fotó: Gyulai Hírlap – Gurzó K. Enikő

Immár sokadik alkalommal rendez jótékonysági akciót a Gyulai Várfürdő AquaPalotájában Mikus Éva és Mészáros Ilona húsvétkor. Tavaly egy kvízjátékhoz kötötték az ajándékozást, idén azonban úgy döntöttek, mellőzik a kérdezz-felelek játékot, inkább hagyják lubickolni a fürdővendégeket. A tapasztalat ugyanis az, hogy a legtöbben más településekről, sőt országokból érkeznek ilyenkor a fürdőbe, ők pedig nem biztos, hogy tudják a helyes válaszokat.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Gurzó K. Enikő

A sejtések beváltak, a vendégek, akik csokitojások, csokinyuszik és játékok rengetege közül válogathatták ki a nekik tetszőt, egészen távoli helyekről, többek között Győrből, Ózdról, Lugosról és a Székelyföldről érkeztek Gyulára. Meglepően sokan Budapestről jöttek, köztük kínai nemzetiségű magyar állampolgárok is. Mindnyájan nagy örömmel vették a gyulai fogadtatást.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Gurzó K. Enikő

Mikus Évától megtudtuk, nagyszombaton a Gazdaudvarban tartottak étel- és ruhaosztást, vasárnap délután Máramarosszigetre indít egy adománycsomagot Tracsek Oszkár római katolikus káplán közreműködésével, hétfőn a sarkadi pszichiátrián folytatja ünnepi kampányát.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)