Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiváló tritonos eredmények Kecskemétről

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. március 05. 15:00
Kiváló tritonos eredmények Kecskemétről
Két bronzéremmel és egyéni csúcsokkal tértek haza a gyulai uszonyos és búvárúszók

A kecskeméti városi sportuszoda adott otthont a 34. Bácsvíz Kupa úszóverseny küzdelmeinek február 23. és 24. között. A nemzetközi versenyen az uszonyos úszók és búvárúszók álltak rajtkőre.

Nagy Christopher, Dézsi Joel, Ambrus Imre edző, Fábián Gergő és Nyári Bence

Forrás: Triton SE

A különleges vízisport nemzetközi megmérettetésén huszonnyolc klub csaknem hétszáz versenyzője öltötte fel uszonyát. A nyolc korcsoport mezőnye két alapkategóriában, búvár és felszíni számokban mérte össze tudását.

A tavaszi szezon első nagy versenyén a gyulai színeket a Triton SE képviselte. Az Ambrus Imre úszóedző vezette fürdővárosi csapat négy fővel képviseltette magát a nívós kihíváson.

Ahogy azt Ambrus Imre elmondta, a terhelési időszakban járó versenyzőkön megmutatkoztak az embert próbáló téli felkészülés eredményei, hiszen minden gyulai induló megjavította egyéni legjobbját.

A Triton SE sikerei között Fábián Gergő eredményeit lehet kiemelni, hiszen a fiatal uszonyos úszó két bronzéremmel, egy negyedik és egy ötödik helyezéssel zárta a kecskeméti viadalt. A fürdővárosi versenyző a váltó beérkező tagjaként két másodperccel tovább javította az előzőekben úszott egyéni legjobbját.

–  Külön öröm, hogy egy olyan összetartó és egymásért kiálló 4x100 méteres váltó alakult, amelyik már az első versenyén a negyedik helyen úszott célba – tette hozzá Ambrus Imre.

Gyulai eredmények: Fábián Gergő 50 méteres uszonyos gyorsúszás 3. hely, 100 méteres felszíni úszás 3. hely és 50 méteres búvárúszás 5. hely. Dézsi Joel 50 méteres uszonyos gyorsúszás 7. hely és 100 méteres uszonyos gyorsúszás 8. hely. Nagy Christopher 50 méteres uszonyos gyorsúszás 9. hely és 100 méteres uszonyos gyorsúszás 11. hely., Nyári Bence 100 méteres uszonyos gyorsúszás 8. hely és a 4x100 méteres váltó 4. hely.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)