Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hazai kezekben az U19-es MLSZ torna kupája

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Rusznyák CsabaSPORT • 2019. január 28. 16:00
Hazai kezekben az U19-es MLSZ torna kupája
A Gyulasport NKft. II. nyerte a korosztályos megyei futsaltornát

A Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnok adott otthont az MLSZ U19-es megyei futsaltornájának január 27-én. A többhetes összecsapások után a Gyulasport NKft. második számú csapata vehette át a bajnoknak járó serleget.

taroltak a hazai csapatok a korosztályos megyei tornán

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A kupasorozatot a Magyar Labdarúgó Szövetség azért hozta létre, hogy segítse az utánpótláscsapatok bajnoki felkészülését. A mindent eldöntő fordulóban a Szegedi Ferenc vezette hazai csapatok mellett a Bucsa FC és a Berényi Gyermek FC csapatai küzdöttek meg egymással a bajnoki címért. 

A futsal minden szépségét felsorakoztató csatározások végén a két gyulai csapat maradt állva, amelyek kiélezett döntőt vívtak egymással. A 3-4-re végződött derbi után a Gyulasport NKft. II. együttesének tagjai akaszthatták a nyakukba az aranyérmet.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A díjátadón Tóth Márton, a Magyar Labdarúgó Szövetség Bozsik-programjának Békés megyei koordinátora és Erdős Ferenc, a Békés Megyei Labdarúgó Szövetség elnökségi tagja adta át a csapatoknak az őket megillető elismeréseket.

Ahogy azt Erdős Ferenc elmondta, a torna a jövőben is folytatódni fog, hiszen a korosztályos csapatok felkészüléséhez elengedhetetlen a teremlabdarúgás gyakorlása.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)