Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Orosházi csapat nyerte az U17-es MLSZ-tornát

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. február 12. 11:00
Orosházi csapat nyerte az U17-es MLSZ-tornát
A Gyulasport NKft. csapata a harmadik helyen végzett

Az MLSZ U17-es megyei futsaltornájának döntő fordulóját rendezték meg február 10-én a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. A többhetes összecsapások után a fürdővárosban dőlt el, hogy kié lesz a korosztályos bajnoki cím.

Az orosházi csapat vihette haza a bajnoknak járó trófeát

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A kupasorozatot a Magyar Labdarúgó Szövetség azért hozta létre, hogy segítse az utánpótláscsapatok bajnoki felkészülését. Az MLSZ U17-es Békés megyei futsaltornájának tizenhat csapat vágott neki. A tavaly decemberben útjára indult megmérettetésen négy csoportot alakítottak ki, a csapatok két forduló alatt döntötték el a tabella végeredményét.

A gyulai fináléba már a négy csoportgyőztes érkezett: a házigazda Gyulasport NKft. II., a Szarvasi FC, Az OMTK ULE 1913 I. és a Vésztői SE csapatai.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az estébe nyúló csatározások után az OMTK ULE 1913 I. gárdája vehette át a bajnoki serleget, a Gyulasport NKft. II. együttese a harmadik helyen fejezte be a teremlabdarúgó-küzdelmeket.

Ahogy azt  Erdős Ferenc, a Békés Megyei Labdarúgó Szövetség elnökségi tagja elmondta, a tornát hagyománnyá kívánják tenni, hiszen a korosztályos csapatok felkészüléséhez elengedhetetlen a téli időszakban a teremlabdarúgás gyakorlása.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)