Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Összeülnek a Gyulai Nagycsaládosok Egyesületének tagjai

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2019. január 16. 16:15
Összeülnek a Gyulai Nagycsaládosok Egyesületének tagjai
Felhívás

Képünk az egyesület tavalyi minikonferenciáján készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos 

A Gyulai Nagycsaládosok Egyesülete január 19-én 16 órától tartja idei első összejövetelét. Új elnökséget kell választanunk, így mindenki megjelenésére számítunk. Szeretettel várjuk az újonnan jelentkező családokat is.

2018-ban nagyon sok tartalmas programunk volt, idén is szeretnénk hasonlóan mozgalmas programokat szervezni. Farsangoltunk, a házasság hetében a gyereknevelésről beszélgettünk, több városi rendezvényen kézműveskedtünk és főztünk, tartottunk babaköszöntőt, gyereknapot és anyák napját, kóstoltunk bort, háromszor is, és az országos vezetőség jelenlétében köszöntöttük a régió tagegyesületeinek önkénteseit.

Emellett két táborunk is volt – egy Erzsébet-tábor Zánkán és egy napközi tábor Gyulán –, valamint egy minikonferenciát is szerveztünk a kamaszok nevelése témakörben, és Mikulás-, illetve karácsonyi ünnepséget is tartottunk.

Tagcsaládjaink gimnazista gyermekei nálunk tölthetik a közösségi óráikat, a kicsiknek rendszeresen vannak kézműves-foglalkozások. A találkozások alkalmával rendszeresen van ruhacserebere, rengeteg felajánlás érkezik hozzánk.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)