Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A november 1-jei hosszú hétvégén is a legnépszerűbb úti célok között van Gyula

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2018. október 25. 16:09
A november 1-jei hosszú hétvégén is a legnépszerűbb úti célok között van Gyula
Egy átlagos novemberi hétvégéhez képest négy és félszeres lesz a belföldi vendégforgalom

Eger, Hajdúszoboszló és Gyula szállásadói készülhetnek a legnagyobb dömpingre a november 1-jei hosszú hétvégén – derül ki a Szallas.hu lapunkhoz eljuttatott csütörtöki közleményéből.

A szállásfoglaló portál előrejelzése szerint egy átlagos novemberi hétvégéhez képest négy és félszeres lesz a belföldi vendégforgalom a mindenszentekhez köthető hosszú hétvégén.

Az oldal adatai alapján az átlagos foglalási érték az ünnepi hétvégén eléri az 57 ezer forintot, ami mintegy 24 százalékkal haladja meg az év ebben a szakában jellemző összeget.   

A közlemény kitér rá, hogy a SZÉP-kártyával fizetők az átlagnál többért, csaknem 73 ezer forintért foglaltak szállást ezekre a napokra.   

Mint ismertetik, a legnépszerűbb belföldi úti célok listáján Gyula – Eger és Hajdúszoboszló után – a harmadik helyen szerepel. Megjegyzik ugyanakkor, hogy a főváros, Miskolctapolca és Siófok is zsúfoltságra számíthat, de Szegeden, Zalakaroson, Pécsett és Hévízen is nagy lesz vendégforgalom a nyolcadik hosszú hétvégén.

A közleményből az is kiderül, ebben az időszakban már a hotelek a legnépszerűbbek, a foglalások 40 százaléka négy- vagy háromcsillagos szállodába szól.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)