Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A színes, kerek műanyag szemüvegkeretekkel vagyunk a legtrendibbek az idén

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2018. október 04. 16:30
A színes, kerek műanyag szemüvegkeretekkel vagyunk a legtrendibbek az idén
A látás hónapjában utánajártunk, mivel tehetjük a legtöbbet szemünk épségéért

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

A látás hónapja alkalmából ellátogattunk a gyulai Szemüvegek Házába, ahol azt is megtudtuk, milyenek az idei szemüvegtrendek. 
 
A helyszínen Papucsek-Ceglédi Zsuzsanna üzletvezető kérdésünkre elmondta: a kerek fazonok divatosak mostanában, méghozzá műanyagból, és minél színesebben. 
 
– A fiatalos fazonok mellett örök klasszikus a kissé négyzet alakú fémkeret, ezzel minden szezonban készülnek a gyártók – tette hozzá a szakember. 
 
Azt is megtudakoltuk, hogy vajon tehetünk-e valamit azért, hogy a látásunk sokáig jó legyen. Azt a választ kaptuk hogy, a számítógép használata jelenti mostanában a legnagyobb veszélyt a szemünk világára. 
 
 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

– Manapság már akadnak olyan extra rétegek a szemüvegeken, amelyek a kékes fényt kiszűrik, így kevésbé károsítja szemünket a monitor használata. Akkor sincs baj, ha valaki nem szemüveges, mert ez a réteg dioptriák nélkül is kérhető – emelte ki az üzletvezető. 
 
A látásvizsgálat a helyszínen bárki számára ingyenes, a látás hónapjában vásárolnunk sem kell hozzá. A szakember azt ajánlja, legalább évente, kétévente vizsgáltassuk felül, hogy nem romlott-e a szemünk, azzal is sokat tehetünk látásunkért. 
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)