Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Továbbra is népszerű célpont Gyula

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2018. szeptember 21. 09:45
Továbbra is népszerű célpont Gyula
A város legnagyobb szállodájában 10 százalékkal magasabb volt a forgalom a nyári szezonban

 

Fotó: Gyulai Hírlap 

A nyári szezon befejeztével utánajártunk, mennyire volt népszerű a fürdőváros a belföldi és külföldi turisták körében idén. Tóth Gábor, a Hunguest Hotel Erkel igazgatója kérdésünkre elmondta: tapasztalataik szerint Gyula még mindig kifejezetten népszerű célpont, főként a családosok, illetve a román turisták körében.

– Az idén mind a főszezonban, mind a teljes időszakot tekintve 10 százalékkal magasabb forgalmi bevételt tudtunk elérni – árulta el a szálloda vezetője.
 
– Az egész évi adatokat áttekintve hét százalék a teljes többletbevételünk – tette hozzá Tóth Gábor, aki azt is elmondta, hogy a nyár általában a családoké a város legnagyobb szállodájában. Nem ritkán több mint száz gyermek vendégük van egyszerre, akiknek gyermekbüfével, játszóházzal, fagylaltkóstolással igyekeznek kedveskedni. 
 
Kiderült: a hotelben a teljes forgalom mintegy 80 százalékát a belföldi vendégek adják, a külföldiek pedig legtöbben Romániából érkeznek a fürdővárosba. 
 
Azt is igyekeztünk megtudni, vajon a szálláshely háromcsillagos szárnyának felújítása mennyire biztos már, ezzel kapcsolatban is kiderültek konkrétumok. 
 
– Mindenképpen tervben van, hogy a Munkácsy szárnyunk szobáit négycsillagossá tegyük, ám ez nemcsak tőlünk függ, hanem olyan források meglététől, amelyek egyelőre bizonytalanok. Ha megvalósul az elképzelésünk, akkor teljes átalakítás lesz, a szobák megújulnak, új nyílászárókat, fürdőszobát kapnak. Teljes egészében klimatizált helyiségeket tervezünk – árulta el Tóth Gábor
Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)