Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Meghosszabbították a Nyerő 21 pályázat jelentkezési határidejét

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2018. június 29. 15:45
Meghosszabbították a Nyerő 21 pályázat jelentkezési határidejét
Július 5-ig várják a nevezéseket

Most vedd elő az okostelefonodat vagy a digitális fényképezőgépedet, és csinálj egy jó filmet, legyél te a legjobb, teremts te is további gyulai értéket!

A tizenkilenc gyulai értéket háromperces kisfilmben kell bemutatniuk a diákoknak egyedi, igényes, érdekes, újszerű módon. Lehet szárnyalni, semmilyen korlát, megkötés nincs. A választható témák és további részletek a Gyulaiertekek.hu honlapon olvashatók.

A pályázók csak egy-egy érték filmjével nevezhetnek, de a jubiláló hungarikumról, a gyulai kolbászról három film is készülhet, tehát összesen huszonegy film kerülhet a zsűri elé.

A szervezők a nevezés után a kiválasztott vagy kisorsolt filmekről visszaigazolást küldenek a jelentkezőknek e-mailben, a bz1954@t-online. hu címről. A filmeket októberig lehet leadni a gyulai városházán az önkormányzati és kulturális osztályon. Jelentkezni július 5-ig lehet a vadig@gyula.hu e-mail-címen.

Az eredményhirdetést várhatóan november 1–15. között tartják az értéktár bizottság ülése után. A díjakat ünnepélyes keretek között, vetítéssel egybekötött gálán adják át.

Az első helyezett 60 000 forint, a második helyezett 40 000 forint, a harmadik helyezett 20 000 forint értékű technikai, műszaki ajándék boldog tulajdonosa lehet. A díjazottak emellett emléklapot kapnak ajándékba. A zsűri kisebb arányú jelentkezés esetén módosíthatja, szűkítheti a díjazás mértékét, értékét.

Sikerélményt, kellemes szabadidőt kíván a diákoknak a pályázatot kiíró Gyulai Értéktár Bizottság nevében: Kónya István elnök és Bagyinszki Zoltán titkár, a program szervezője.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)