Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Sarkad és Gyula közötti balesetnél segédkeztek a fürdővárosi mentősök

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2018. június 19. 14:30
A Sarkad és Gyula közötti balesetnél segédkeztek a fürdővárosi mentősök
A betegszállító és két személyautó balesetében tizenketten sérültek meg

Egy betegszállító és két személyautó ütközött Gyula és Sarkad között az elmúlt héten – tudtuk meg Schneider Lászlótól, a gyulai mentőállomás vezetőjétől. A balesetben tizenketten sérültek meg, a helyszínen a gyulai, sarkadi és békéscsabai mentősök is segédkeztek, valamint mentőhelikopterre is szükség volt.

Június 11-én egy epilepsziás rohamhoz riasztották a mentőket, valamint el kellett látniuk egy férfit, akinek körfűrészelés közben sérült meg a keze. Másnap egy újabb epilepsziás rohamot kellett ellátniuk, a Béke sugárúton pedig egy dottó és egy kerékpáros ütköztek: a biciklista fej és koponyasérülést szenvedett.

Fejsérülést szenvedett egy férfi verekedés közben június 13-án, ugyanazon a napon pedig egy tizenhat éves lányt kellett ellátniuk a mentősöknek, aki egy üvegajtóba nyúlt, amely felsértette a felkarját. Június 14-én egy darázscsípés miatt is riasztották a fürdővárosi életmentőket.

Egy nappal később egy nő is üvegajtóba nyúlt, június 16-án pedig egy négy éves gyermek lázgörcsét látták el. Schneider László hozzátette, hogy az egész hétre jellemzőek voltak a vérnyomás panaszok és az alacsony vércukorszint miatti rosszullétek.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)