Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elballagtak a Bay Zoltán általános iskola végzősei

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2018. június 16. 13:30
Elballagtak a Bay Zoltán általános iskola végzősei
Ferenczi Gabriella vehette át a Gyulavári Részönkormányzat által alapított Excussum-díjat

Ballagási ünnepséget rendeztek a Dürer Albert Általános Iskola Bay Zoltán Általános Iskola Tagintézményében június 16-án. A jeles napon húsz tanuló köszönt el az intézménytől.

Ferenczi Gabriella vehette át az Excussum díjat

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Az ünnepségen jelen volt Kovács József országgyűlési képviselő, Szabó Károly önkormányzati képviselő, Király Sándorné, a Gyulavári Általános Iskoláért Alapítvány elnöke és Polonkai Bettina, a szülői munkaközösség elnöke.

A ballagó diákok még egy utolsó sétát tettek az intézményben, majd iskolatársaik sorfala között foglalták el helyüket az eseményeknek helyet adó alsó iskolások udvarán. Amint azt Szabóné Bohus Márta tagintézmény-vezető a meghívottaknak elmondta, azért gyűltek össze ezen a rendhagyó helyen, mert a felső iskolások épületében megkezdődtek a régen várt felújítási munkálatok.

A tagintézmény-vezető megnyitó beszédében hangsúlyozta, hogy a Bayban eltöltött nyolc évet nem lehet elfelejteni. – Nem fogunk és nem is akarunk elfelejteni benneteket, hiszen az itt eltöltött évek összekötöttek bennünket.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Kovács József örömét fejezte ki annak, hogy megindulhatott a gyulavári iskola felújítása, hiszen, mint mondta, nagyon fontos, hogy mindenhol ugyanolyan körülmények között és ugyanolyan színvonalon tanulhassanak a gyermekek.

Az ünnepi beszédek után a diákok búcsúztatták el társaikat, majd a végzősök átnyújtották a hetedik osztályosoknak az iskola zászlaját. A rendezvény végén az első osztályosok virággal köszöntek el az intézményt elhagyó diákoktól. A végzős osztály tagjai az ünnepség és a tanulmányaik lezárásaként a levegőbe röpíthették a nyolc évet szimbolizáló lufikat.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Az ünnepség végén a tanulók és a szülők elismeréseket vehettek át. Aranylánccal díjazták egész éves munkáját Ferenczi Gabriellának és Serfőző Annának. Kiemelkedő Munkájukért elismerést vehetett át Mészáros Nóra, Tokai Johanna, Guti Ádám, Püspöki Péter, Nagy Mihály, Bálint ZsoltMészáros Dóra, Gál Lajos, Sebestény Melinda és Kovács Fruzsina. Az Október 23-a Alapítvány díját Serfőző Anna és Ferenczi Gabriella vehette át. Szabó Dávid, Ujj László, Lovász Viktória, Mező Noémi, Szabó Mónika, Bíró Krisztián és Havai Dániel többéves sportszerepléséért vehetett át oklevelet és emlékplakettet. A kiváló sportolónak járó serleget Hack Dánielnek ítélték oda.

A szülőiknek adományozható Bay-plakett kitüntetettje Gál Lajos lett. A Gyulavári Részönkormányzat által alapított tanulói elismerést, az Excussum díjat Ferenczi Gabriella érdemelte ki tanulmányi eredményével és közösségi munkájával.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)