Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elbúcsúztak az Implom József általános iskola végzős diákjai

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E. MAGAZIN • 2018. június 16. 13:00
Elbúcsúztak az Implom József általános iskola végzős diákjai
Az iskola legnagyobb kitüntetését, az Implom-díjat Nyárfádi Patrik érdemelte ki

Elballagtak a Gyulai Implom József Általános Iskola végzős tanulói június 16-án délelőtt. A ballagási ünnepségre természetesen a szülők, az iskola felsős tanulói is hivatalosak voltak. A feldíszített tantermekkel 8 órára készültek el a hetedikesek, majd a virágok átadása következett. Aznap csak egyszer, pontban 9 órakor szólalt meg a csengő, ekkor kezdték meg a vonulást a végzős osztályok a búcsúztatóik sorfala előtt.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

A programra az iskola tanuló műsorral készültek, a végzős tanulók nevében Nyárfádi Patrik köszönte meg tanárok áldozatos munkáját. Az intézmény nevében Kertes Gabriella mondott ünnepi beszédet.

 – Látjuk bennetek a jövőt és látjuk bennetek azt a gyermeket is, akik voltatok, akik számunkra mindig is lesztek. A felnőtt, törékeny, könnyen sérülő, de büszke és nagynak látszani akaró gyermeket. Az itt eltöltött pillanatok mind a részetekké váltak, senki sem veszi el tőletek. De vajon mi az, amit ezek közül magatokkal visztek, mi az, ami megmarad bennetek. Ez csak rajtatok múlik – emelte ki az intézményvezető, aki hozzátette: az őszinteség az, ami igazán felnőtté teszi a búcsúzó diákokat. 

Az Implom iskolából ebben az évben három osztály tanulói ballagtak el, osztályfőnökeik Forgácsné Faragó Katalin, Czoldán Csilla és Leszkó Ágnes voltak.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

A program második felében a végzősök díjátadója következett. Az idei Implom-díjas Nyárfádi Patrik lett, aki azzal érdemelte ki az elismerést, hogy kiváló eredményei és magatartása miatt példaként állítható az iskola közössége elé.

A 8 éven át kitűnő bizonyítvány szerzett tanulókat is elismerték. Név szerint Bogár Ákost, Erdélyi Tímeát, Lovász Bencét, Nyárfádi Patrikot, Nyíri Zsófiát, Váradi Balázst, Csatári Szabolcsot, Tóth Enikőt és Kovács Benjamint. Mindannyian emléklapot kaptak.

A Jó Tanuló, Jó Sportoló díjat ebben az évben Horváth Soma vehette át. A Német Nemzetiségi Önkormányzat Scherer-díját Nyárfádi Patrik kapta meg. A tehetséges fiatalember megyei és országos német versenyeken elért jó eredményeiért érdemelte ki ezt a díjat.

A Szepesvári Gergely-emlékdíjat Lovász Bence kapta meg. A Pro Musica díjat az iskola énekkarának egyik tagja, Nyíri Zsófia vehette át. Az iskola alapítványa is díjazta a legjobbakat: Bogár Ákos, Erdélyi Tímea, Váradi Balázs, Antal Petra vehetett át elismerést. 

A szülői munkaközösség díját Illik Lilla, Csatári Szabolcs és Csobán Barbara Anna kapta. 

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)