Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bronzérmes helyen végeztek a gyulai vízilabdázók a vidékbajnokságban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. június 18. 09:25
Bronzérmes helyen végeztek a gyulai vízilabdázók a vidékbajnokságban
A Csabai Csirkefogók fürdővárosi vízilabdázóinak két korcsoportos csapata is versenyben volt

Lezárult a vízilabda-vidékbajnokság 2017/2018-as szezonja. A Csabai Csirkefogók gyulai vízilabdázói két korcsoportos együttessel képviseltették magukat a versenysorozatban.

A Bronzérmes gyulai csapat

Fotó: Gyulai Vízilabda Klub

Béládi Csaba vezetőedző elmondta, a 2006-os és a 2005-ös kerettel vágtak neki a pontvadászatnak. – A vidékbajnokságban havonta voltak fordulóink, ahol neves csapatokkal vettük fel a küzdelmet. A fiatalabb csapatot az idősebbek bajnokságán indítottuk el, hogy gyakoroljanak, és rutint szerezzenek.  

A 2005-ös együttes végig szoros meccseket játszott ellenfeleivel, de a fizikai erőfölény és a játékrutin a riválisok javára billentette a mérleg nyelvét. – Ebből a csapatból ki kell emelnem Juhász Borisz fejlődését és tehetségét.

A 2006-os gárda tizenegy játékossal startolt el. A saját korosztályukban már sokkal ügyesebbek voltak a gyulai játékosok, a fürdővárosi gárda egészen a harmadik helyig jutott. A Demkó Balázs, Dobos Dóra, Hanyecz Benjámin, Tasnádi Tibor, Freiberger István, Peres István, Szanyi Vencel, Fodor Zsombor, Szaszák Péter, Budai Tamás, Lisztes Zsombor, Juhász Borisz, Beleznai Dávid és Demkó Emma alkotta csapatot csak a Nyíregyháza és a Csongrád csapatai előzték meg a tabellán.

– Saját korosztályukban olyan neves klubokat előztünk meg, mint a Szeged, a Szentes vagy a Hódmezővásárhely. A bronzérmes együttesből Fodor Zsombor és Szanyi Vencel fejlődését szeretném kiemelni.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)