Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Solymász- és íjászbemutató várta a gyerekeket

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2018. június 08. 17:45
Solymász- és íjászbemutató várta a gyerekeket
Családi napot tartottak a Béke sugárúti óvodában

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Családi napot tartottak június 8-án a Béke sugárúti óvodában. A sok játék mellett arcfestéssel, zsákbamacskával és tombolával szórakoztatták a kicsiket. 

A rendezvényen köszöntőt mondott Kónya István alpolgármester, aki rövid üdvözlő gondolataiban biztosította az intézmény kollektíváját, hogy képviselőként a lehetőségeihez mérten mindig igyekszik támogatni az óvodát.

Kónyáné Húsvéth Katalin, a tagintézmény vezetője elmondta, hogy  a programra ezúttal azokat a gyerekeket is meghívták, akik jövőre a Béke sugárúti intézményt választják óvodájuknak. A tagintézmény-vezető ezek után név szerint köszöntötte a szülői közösség azon tagjait, akik részt vettek programjaik megszervezésében. 

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

A köszöntők után a Körös Táncegyüttes műsorát nézhették meg a legkisebbek, majd solymászbemutatón vehettek részt Czene Ferenc vezetésével. Az egész délután át tartó családi gyermeknapon a Kenderkóc népi játszóház települt az óvoda kertjébe, amely különleges és hagyományos népi játékokkal szórakoztatta a legkisebbeket. 

A óvoda udvarán a gyerekek találkozhattak a Velek Vezér Hagyományőrző Íjász Egyesület csapatával is, amelynek tagjai bemutatót tartottak. A sok játék mellett arcfestéssel, zsákbamacskával és tombolával várták az óvodásokat. 

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)