Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Dürer Nyomda munkatársa kapta idén a Hess András-díjat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2018. május 17. 13:42
A Dürer Nyomda munkatársa kapta idén a Hess András-díjat
Vendrinszkyné Szarvas Edit 1999 óta dolgozik a gyulai cégnél

Vendrinszkyné Szarvas Edit és Fekete Viktor, a Dürer nyomda ügyvezető igazgatója

Forrás: Facebook

Vendrinszkyné Szarvas Edit, a Dürer Nyomda CTP-művezetője kapta idén a Nyomda- és Papíripari Szövetség Hess András-díját. Az elismerést a szervezet májusi közgyűlésén adták át Gyulán – olvasható a Dürer Nyomda Facebook-oldalán.

Mint írják, a díjjal azoknak a nyomdaipari szakembereknek a tevékenységét ismeri el a szövetség, akik jelentős mértékben hozzájárultak cégük sikereihez.

Az idei kitüntetett, Vendrinszkyné Szarvas Edit 1985-ben végzett a békéscsabai Tevan Andor Nyomdaipari Szakközépiskolában. Tanulmányai befejezése után a Kner Nyomda formakészítési részlegére került, ahol 1994-ig dolgozott. A gyulai Dürer Nyomdában 1999-ban kezdett el tevékenykedni montírozóként. 

A laudációban kiemelik: a szakember 2006-tól aktívan részt vett a digitális formakészítési technológia kialakításában, nyomdai bevezetésében. 2015-ben átvette a CTP-formakészítés vezetését, szakmai tudása és emberséges hozzáállása révén összetartó közösséggé formálta a területen dolgozókat. Kvalitása az üzemegységek és a technológiák közötti összhang kialakításában is megmutatkozott – hangsúlyozzák a méltatásban.

Hozzáteszik: Vendrinszkyné Szarvas Edit kiemelkedően precíz munkája, elhivatottsága, segítőkészsége példaértékű. Munkája során fontos szerepet szán a tradicionális vállalati kultúra továbbvitelének, és nyitott a szakmai kihívásokra.

 

 

Forrás: Facebook

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)