Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Idén öt gyulai céget ismertek el MagyarBrands-díjjal

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2017. február 07. 13:30
Idén öt gyulai céget ismertek el MagyarBrands-díjjal
Kónya István: a díjazott cégek a határon túlra is el tudják vinni Gyula város hírét

A gyulai városháza dísztermében adták át február 7-én a 2017-es MagyarBrands-elismeréseket a helyi díjazottaknak. A délelőtti programon elsőként Kónya István alpolgármester köszöntötte a megjelenteket, és kiemelte: ma már szinte rendszeres esemény, hogy Magyarország egyik legnagyobb, kiváló márkákat gyűjtő elismerését, a MagyarBrands-díjat átadják városunkban.

____Eredeti-GYHRCSD_0030.JPG

Képünkön (balról jobbra): Fekete Viktor, Kun Miklós, Kónya István, Daka Zsolt, Rapport MiklósDékány Ferenc és Dékány Attila

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

– Mindez két dolog miatt fontos: a partnercégek évről évre bizonyítják, hogy hazánkban és a határon túlon is kiváló minőségű termékeket állítanak elő. Emellett a kiváló termékek mögött ott van az a gyulaiság, amire mindannyian büszkék vagyunk, és ezáltal ezek a cégek a határokon túlra is el tudják vinni Gyula város hírét – fogalmazta meg Kónya István.

Az alpolgármester hozzátette, hogy mindez más szempontból is fontos a város számára, hiszen a 2012 óta a helyi iparűzési adó bevétele majdnem több mint 40%-kal növekedett, amihez kellettek azok a cégek, amelyeknek most átnyújtják az elismerést.  

A folytatásban Inczám Andrea, a MagyarBrands program menedzsere köszöntötte a Deka Union Kft. Címeres termékcsaládjának, valamint a Dürer Nyomda, a Gyula Pálinka Manufaktúra, a Gyulahús Kft. és a Gyulai Várfürdő képviselőit. Hozzátette: immár hetedik éve díjaznak különféle magyar termékeket azzal a céllal, hogy ráirányítsák a fogyasztók figyelmét a legkiválóbbakra.

Az esemény folytatásában a helyi vállalkozások ügyvezetői kaptak szót, akik között Fekete Viktor, a Dürer Nyomda képviseletében hangsúlyozta: a Magyar Brands egy olyan rendkívüli elismerés, amit a Dürer Nyomda már az alapítás évében megkapott, és a folytatásban is azon lesznek, hogy kiérdemeljék az elismerést. Hozzá csatlakozott Kun Miklós, a Gyulai Várfürdő nemrégiben kinevezett ügyvezetője, aki kijelentette: a most átadott elismerés egy iránytű mindazok számára, akik a minőséget és a hazai termékeket keresik.

Daka Zsolt, a Gyulahús Kft. ügyvezetője hangsúlyozta: hatodik alkalommal kapták meg az elismerést, ami megerősíti a cég vezetőit és dolgozóit abban, hogy a munkájuk eredményes és jó irányba halad.  

Rapport Miklós a Gyulai Pálinka Manufaktúra képviseletében kiemelte: cégük 2008-ban kezdte meg működését, és azóta már 20 hektáros gyümölcsössel rendelkeznek, ahonnan a legnagyobb gonddal igyekeznek kiválasztani a termékeik alapanyagait. Az ügyvezető kijelentette, hogy nem titkolt céljuk kiváló minőséggel új dimenziókba emelni a pálinkafogyasztást, így természetesen nagy örömükre szolgál, hogy az elismerés birtokosai lehetnek. 

Dékány Ferenc és Dékány Attila, a Címeres termékek képviseletében jelentek meg az eseményen. Dékány Ferenc tulajdonos visszaemlékezett a kezdetekre, amikor az induláskor megfogalmazták, hogy a gyulai címert szeretnék használni termékeiken, és hozzátette: továbbra is az a céljuk, hogy öregbítsék a város hírnevét jó minőségű húskészítményeikkel. 

Az érintett cégek ügyvezetőinek gondolatai után az esemény az elismerő oklevelek átadásával zárult.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)