Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hat gyulai céget ismertek el MagyarBrands-díjjal

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2018. január 08. 13:35
Hat gyulai céget ismertek el MagyarBrands-díjjal
A Deka Union, a Dürer Nyomda, a Clean-Way Kft., a Gyulai Pálinka Manufaktúra, a Gyulai Várfürdő és a Gyulahús is bekerült a legjobbak közé

Immáron nyolcadik éve díjazza a legeredményesebb magyar márkákat a MagyarBrands program. Az elismeréseket kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka és innovatív márka kategóriában adják át az arra érdemeseknek, január 8-án hat gyulai céget ismertek el a díjjal. A városháza ovális termében Inzám Andrea, a program képviselője adta át az elismeréseket.

A díjazott cégek ügyvezetői, Inzám Andrea és Görgényi Ernő

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett 

Elsőként Görgényi Ernő, Gyula város polgármestere köszöntötte a jelenlévőket, majd bemutatta a díjazott cégeket és azok képviselőit: Dékány Attilát, a Deka Union ügyvezetőjét, Fekete Viktort, a Dürer Nyomda Kft. ügyvezetőjét, Petrovszki Krisztiánt, a Clean-Way Kft. ügyvezetőjét, Rapport Miklóst, a Gyulai Pálinka Manufaktúra ügyvezetőjét, Kun Miklóst, a Gyulai Várfürdő ügyvezetőjét, valamint Daka Zsoltot, a Gyulahús Kft. ügyvezetőjét.

– Számunkra is nagy öröm, hogy Gyulán a tavalyihoz képest is erős volt a mezőny, valamint az is, hogy a tavalyi „ötösfogat” hattagúra tudott bővülni – kezdte Inzám Andrea. – A MagyarBrands-elismerésre azért lehetnek méltán büszkék ezek a márkák, mert a kiválasztás rendkívül komplex. Itt nem elegendő egyetlen jó üzleti évet felmutatni, vagy egyetlen jó márkával jelen lenni a piacon, a program egy többlépcsős, szigorú rendszerben vizsgálja a márkák eredményeit.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett 

A program képviselője elmondta, hogy a kiválasztás első és legfontosabb lépcsője a pénzügyi megfelelés, az üzleti márkák kategóriájában azonban kiemelten fontos ez a feltétel. Itt a márka mögött álló gazdasági vállalat vagy cég pénzügyi stabilitását vizsgálják három évre visszamenőleg. Ebben a kategóriában idén a Dürer Nyomda öregbíti a város hírnevét.

A fogyasztói márkáknál a fogyasztók véleménye az elsődleges, így az utca emberét kérdezik arról, hogy mennyire ismerik és szeretik az adott márkát. Ebben a kategóriában minden évben több ezer induló van, amelyek közül csak pár száz kaphatja meg az elismerést. Idén ebbe a társaságba került be a Deka Union Kft. Címeres termékcsaládja, A Gyulahús Kft. Gyulai termékei, a Gyulai Várfürdő és a Gyulai Pálinka Manufaktúra.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett 

– Egy új kategóriánk is van: az innovatív márkákat is díjazza a program. Azontúl, hogy megfelelő tradíciókkal és reputációval rendelkezik egy cég a piacon, az is szükséges, hogy az újítás és fejlesztés, amelyet egy adott márka letesz, az társadalmilag is hasznos legyen. Ebben a kategóriában a Clean-Way Kft.-t díjaztuk.

Az összegzés után a díjazott cégek és társaságok röviden bemutatkoztak, valamint megköszönték az elismerést, majd Inzám Andrea átadta az okleveleket a képviselők számára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)