Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Esős, szeles lesz a csütörtök

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2018. április 25. 16:15
Esős, szeles lesz a csütörtök
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Csütörtökön északon erősen felhős vagy borult időre számíthatunk több helyen esővel, záporral. Délebbre a napos órákat követően délután megnövekszik a felhőzet, és elszórtan alakulhat ki csapadék, elsősorban a Tiszántúlon néhol zivatar is előfordulhat. 

Szerdán éjszaka az ország északi harmadán és a Nyugat-Dunántúlon erősen megnövekszik a felhőzet, és elszórtan, főként északnyugaton valószínű eső, zápor, kezdetben északnyugaton néhol zivatar is lehet, másutt derült vagy gyengén felhős marad az ég.

Csütörtökön északon erősen felhős vagy borult időre számíthatunk több helyen esővel, záporral. Délebbre a napos órákat követően délután megnövekszik a felhőzet, és elszórtan alakulhat ki csapadék, elsősorban a Tiszántúlon néhol zivatar is előfordulhat. A délnyugati szelet szerda estig többfelé élénk lökések kísérik, majd éjszaka a szél északira, északnyugatira fordul, napközben már nagy területen megerősödik, néhol viharossá fokozódik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 16 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön az Alföldön 21 és 27 fok között alakul, egészen délkeleten lehet 25 fok fölött. Az ország többi részén a maximum általában 16 és 21 fok között valószínű, és a délelőtti órákban áll be.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)