Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Fejlesztik a törökzugi fiókkönyvtárat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Dézsi János • HÍREK • 2018. április 25. 15:45
Fejlesztik a törökzugi fiókkönyvtárat
A munkálatok idejére az épület bezár

A központi épület fejlesztései mellett a fiókkönyvtárak működését is erősíteni szeretné a Mogyoróssy János Városi Könyvtár.

Gyulaváriban sikerült a megbízható internetkapcsolat kialakítása mellett pályázatot nyerni a Digitális Jólét Program keretében, melynek eredményeként hamarosan új eszközökkel bővülhet az eddigi szolgáltatás.

A törökzugi fiókkönyvtárnál az elmúlt esztendőben egy rámpa készült az idősek és a mozgásukban korlátozottak számára, idén pedig egy kisebb átalakításnak köszönhetően mosdóhelyiséget is kap a Pósteleki úti kiskönyvtár. (A segítő közreműködésért ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a körzet képviselőjének, Kónya Istvánnak.)

A fejlesztés azonban azt is jelenti, hogy az átalakítás idejére ez a fiókkönyvtár bezár, s április 21-től előreláthatólag június elejéig nem tud majd szolgáltatni. Az ide járó olvasók számára ezúton is jelezzük, hogy a fiókkönyvtári tagságukkal ebben az időszakban a központi könyvtárból is kölcsönözhetnek, illetve a lejáró kölcsönzéseket is ide hozhatják majd vissza.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)