Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újra kellett éleszteni egy embert a Gyulahús Kft.-nél

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2018. március 06. 14:30
Újra kellett éleszteni egy embert a Gyulahús Kft.-nél
Az életmentést a dolgozók kezdték meg

Újra kellett éleszteni egy embert a Gyulahús Kft.-nél február 26-án – tudatta lapunkkal Schneider László, a Gyulai Mentőállomás vezetője. Az életmentést a dolgozók kezdték meg, a mentősök folytatták, majd stabil állapotban szállították kórházba a beteget.

Ugyanazon a napon baleset történt a Sarkadi úton: egy férfi fának hajtott, és fejsérülést szerzett. Február 28-án üvegtábla esett egy férfi alkarjára, amely erősen vérzett. A mentők ellátták, majd kórházba szállították.

Március elsején egy újabb munkahelyi balesethez riasztották az életmentőket: egy munkás lábára vasgerenda esett, aminek következtében eltört a bokája és a lábszára is. Két nappal később egy autós árokba hajtott, de csak könnyű sérüléseket szenvedett, az este folyamán pedig két különböző helyre is riasztották a mentőket kocsmai verekedés miatt.

Schneider László hozzátette, hogy az elmúlt héten rendszeresek voltak a légzőszervi problémák miatti riasztások, a hét második felében pedig megszaporodtak a vérnyomáspanaszok és a végtagsérülések.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)