Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bearanyozódott az El-Finito, de kié lesz a második hely?

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. február 27. 17:30
Bearanyozódott az El-Finito, de kié lesz a második hely?
A Sportcsarnok Kupa nyolcadik fordulójának eredményei

Gyula város teremlabdarúgó-bajnokságának nyolcadik fordulóját rendezték meg február 25-én. Az aktuális etapban gazdára talált az aranyérem, de a többi dobogós helyért tovább folyik a harc.

Jár a pacsi a címvédőnek

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A fürdővárosi futsalbajnokság soros fordulójában a Balekok csapata nagy győzelmet aratott a Solargroup együttese ellen, a Tróger-Delimár gárdája ledöntetlenezett a Közüzem legjobbjaival, a Pozor FC alakulatát pedig Kövizig-Fuszek kerete fektette két vállra.

A forduló nagy nyertese azonban az El-Finito-Magyarvárosi Söröző csapata lett, hiszen kiélezett csatában győzedelmeskedett a Sörpatika válogatottja ellen, így ismét a fejére teheti a Sportcsarnok Kupa babérkoszorúját.

Eredmények: Sörpatika–El-Finito-Magyarvárosi Söröző 1-2, Kövizig-Fuszek–Pozor FC 4-2, Közüzem–Tróger-Delimár 2-2 és Balekok FC–Solargroup 7-1.

A bajnokság állása: 1. El-Finito-Magyarvárosi Söröző 19 pont, 2. Tróger-Delimár 14 pont, 3. Sörpatika 12 pont, 4. Közüzem 11 pont, 5. Kórház 11 pont, 6. Balekok FC 10 pont, 7. Kövizig-Fuszek 8 pont, 8. Solargroup 4 pont és 9. Pozor FC 1 pont.

A Sportcsarnok Kupa utolsó fordulóját március 3-án játsszák a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

A mindent eldöntő forduló párosítása: Solargroup–Kövizig-Fuszek, Tróger-Delimár–Sörpatika, Pozor FC–Közüzem és El-Finito-Magyarvárosi Söröző–Kórház.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)