Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Debreczeni Jánosné váltotta a leköszönő Csonka Györgyöt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2018. február 08. 10:15
Debreczeni Jánosné váltotta a leköszönő Csonka Györgyöt
Kolbászt töltenek, és táncversenyt rendeznek idén a Gyulai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületének tagjai

A gyulai művelődési központban rendezte meg évindító közgyűlését a Gyulai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete február 7-én. Az eseményen Kónya István alpolgármester emléklappal köszönte meg a városvezetés nevében a leköszönő Csonka György munkáját, akinek utódját, Debreczeni Jánosnét is bemutatták a rendezvényen. 

A Gyulai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületének közgyűlése 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A közgyűlés beszámolóval indult a 2017-ben végzett munkáról, amit az egyesület titkára Csonka György ismertetett. Elsőként arról esett szó, miként végzi munkáját az egyesület a mindennapokban.

Újdonságként arról is szót ejtettek, hogy a helyi idősek miként tudnak együttműködni a Gál Ferenc Főiskolával. Kiderült, hogy az intézményben hamarosan az idősek számára további kurzusokat szerveznek. Ebben az évben várhatóan a vallás és a művészetek kapcsolatáról hallgathatnak meg előadásokat, és emellett a gasztronómia is fontos szerepet kap majd a tervek szerint.

A tavalyi évben is számos programon és rendezvényen vehettek részt a gyulai idősek, ezek között a legnépszerűbb a IX. Országos Szenior Táncverseny volt, amit a fürdővárosban rendeztek meg.

 

Csonka György

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

– Több mint 300 versenyzőt és hozzátartozóikat, vagyis jóval 500 fő feletti vendéget tudtunk városunkban hozni – emelte ki Csonka György, majd az idei év tervei kapcsán elmondta, hogy ebben az évben az egyik legfontosabb eseményük a soron következő, X. Országos Szenior Táncverseny megrendezése lesz.

Csonka György hozzátette, hogy a nyugdíjasok világnapja alkalmából tavaly már elindult egy békéscsabai rendezvényük is. A Nyugdíjas Kolbászgyúrók Olimpiája a szervezők szerint már első alkalommal is sikeres volt, hiszen arra több mint tíz csapat nevezett. Idén még több jelentkezővel számolnak.

Az eseményen Kónya István alpolgármester emléklappal köszönte meg a városvezetés nevében a leköszönő Csonka György munkáját, akinek utódját, Debreczeni Jánosnét is bemutatták a rendezvényen. Az egyesület új titkára Mészár Ferencné lett, a leköszönő vezetőt pedig tiszteletbeli örökös elnöknek választották a helyi nyugdíjasok. 

A program a pénzügyi beszámolók és pénzügyi tervek ismertetésével és az egyéni hozzászólások meghallgatásával zárult.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)