Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Édességet osztott a Jobbik helyi szervezete a gyerekkórházban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. MAGAZIN • 2017. december 06. 15:15
Édességet osztott a Jobbik helyi szervezete a gyerekkórházban
A jótékony akcióban Andor bohóc is segédkezett

Ahogy minden évben, úgy idén is jótékonykodással készül az ünnepekre a Jobbik helyi szervezete: Csengeri Lajos, a párt helyi alapszervezetének elnöke és dr. Dévényi-Dabrowsky Géza, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Békés megyei 3. számú választókerületének parlamenti képviselőjelöltje, valamint Andor bohóc a gyerekkórházba látogattak el december 6-án, ahol szaloncukrot osztottak a beteg gyermekeknek.

Dr. Dévényi-Dabrowsky Géza, Andor bohóc és Csengeri Lajos

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

– A Jobbik Magyarországért Mozgalom gyulai szervezete már évek óta nagy mennyiségű szaloncukrot vásárol karácsony előtt, és a város, illetve a választókörzet óvodáit járjuk körbe, hogy a gyermekeket megajándékozzuk – mondta dr. Dévényi-Dabrowsky Géza. – Ebben nagy segítségünkre van Andor bohóc, akit megbíztunk azzal, hogy egy kis műsor keretében ossza szét az édességet a gyerekeknek. Természetesen a településen kívüli intézményeket is igyekszünk körbejárni, és megpróbálunk személyesen ott lenni ezeken a rendezvényeken.

A képviselőjelölt hozzátette, hogy egy ilyen eseménynek mindenféle politikától mentesnek kell lennie, ezzel csupán az ünnep közeledtét szeretnénk szebbé tenni a gyermekek számára. Andor bohóc hozzátette, hogy ő a személyével és a lufikkal járul hozzá a jótékonykodáshoz, majd együtt körbejárták a gyermekkórház osztályát, sok-sok mosolyt varázsolva a kis betegek arcára.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)