Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Előzetesbe került a nagymamáját baltával meggyilkoló nő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2017. november 13. 14:33
Előzetesbe került a nagymamáját baltával meggyilkoló nő
Az unoka többször is lesújtott a 81 éves nőre

A Békéscsabai Járásbíróság harminc napra elrendelte az előzetes letartóztatását annak a 35 éves cserszegtomaji nőnek, aki pénteken baltával ölte meg 81 éves nagymamáját Sarkadkeresztúron – tájékoztatta lapunkat hétfőn Veress Gabriella Békés megyei főügyész.

 

Forrás: Police.hu

A közlemény szerint a gyanúsított csütörtökön este pénzt akart kérni az idős nőtől, de összevesztek. A vita másnap reggel a 81 éves nő konyhájában folytatódott, ahol az unoka egy baltával legalább háromszor fejen ütötte a neki háttal álló nagymamáját.

A gyanúsított kétszer a balta fokával sújtott le, majd a szomszédos szobában dohányozva csaknem negyedóráig hallgatta a földön fekvő nő hörgését. Ezután a balta élével is megütötte nagymamáját, aki a helyszínen életét vesztette.

A gyanúsított a holttestet az udvari kukába rejtette, majd összetakarított a házban, elrejtette a véres szőnyeget és függönyt, végül letakarította a baltát, és elégette az ahhoz használt rongyot.

Miután végzett, a táskáiba csomagolta a sértett laptopját, magához vett két üveg alkoholt és a házban talált arany ékszereket, majd távozni készült. Ekkor érkeztek meg az áldozat hozzátartozói, akik értesítették a rendőrséget.  

A Békés Megyei Főügyészség emberölés bűntette miatt kezdeményezte a cserszegtomaji nő előzetes letartóztatását. A kényszerintézkedésre a szökés és az elrejtőzés veszélye miatt volt szükség, és attól is tartani lehetett, hogy a gyanúsított a tanúk befolyásolásával, megfélemlítésével vagy a tárgyi eszközök megsemmisítésével, elrejtésével megnehezíti a bizonyítást.

GYULAI HÍRLAP • 2017. november 11. 10:40
Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)