Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hasba szúrta magát egy férfi az elmúlt héten

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2017. október 30. 17:00
Hasba szúrta magát egy férfi az elmúlt héten
A mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba

Hasba szúrta magát egy férfi október 23-án, így próbált meg véget vetni az életének – tájékoztatta lapunkat Schneider László, a gyulai mentőállomás vezetője. A férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Október 24-én egy iskolás lány bokasérülését kellett ellátniuk a gyulai életmentőknek, majd egy nappal később egy idősek otthonába hívták őket, ahol az egyik bentlakó félrenyelt étkezés közben. Az ápoló személyzet megkezdte az ellátást, míg kiértek a mentők, így a szakemberek már kielégítő állapotban vették át az otthon lakóját.

Október 26-án egy 14 éves fiúhoz riasztották a mentőket, aki testnevelésórán szenvedett bokasérülést. Két nappal később egy kutyasétáltatás közben elesett asszony könyökét látták el, október 29-én pedig egy férfit szállítottak kórházba mérgezéses tünetekkel, aki egyszerre fogyasztott alkoholt és gyógyszert.

Schneider Lászlótól megtudtuk, hogy az egész hétre jellemzőek voltak az alacsony vércukorszint és vérnyomás miatti rosszullétek, valamint a mellkasi panaszok.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)