Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újra az élre álltak a serdülő kézilabdások

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. október 26. 16:26
Újra az élre álltak a serdülő kézilabdások
Gyulasport NKft.–Kiskőrösi NKSZSE 27–23 (13–8)

A leány-serdülőbajnokság hatodik fordulójában a Gyulasport Nkft. csapata hazai pályán fogadta a Kiskőrösi NKSZSE együttesét október 25-én. A dobogó legfelső fokáról egy vereség miatt lecsúszó gyulai gárda a két pontért lépett a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnok küzdőterére.

A Gyulasport NKft. serdülőcsapata visszavette helyét a tabella élén

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos 

Gyulasport NKft.: Hudák D., Anderlik A. 3, Felczán Cs. 1, Tóth M. 2, Balázs E. 5, Bicskei B. 13 /8, Csukás O. 2. Csere: Gyetvai D., Németh Cs, Szegedi Sz, Kovalovszki J. 1, Papp B., Braun D. és Juhász Zs. Edző: Majorné Horváth Izabella. 

A bajnoki pontvadászat negyedik helyéről érkező kiskőrösi együttes kiváló játékerőt képvisel. Ezt támasztja alá, hogy három győzelemmel és egy vereséggel álltak a tabellán a gyulai összecsapásig. A hazai csapat az elmúlt forduló vereségét akarta feledtetni, és szeretett volna visszakerülni a korábban elfoglalt bajnoki trónra.

A tabella élmezőnyéhez tartozó gyulai csapat kellemes élménnyel lepte meg a mérkőzésre kilátogató szépszámú közönséget. A negyedik percben még a vendégek vezettek, ám Majorné Horváth Izabella tanítványai hamar sebességet váltottak. Túlnyomórészt keményen, de szabályosan védekeztek, és villámgyors támadásokat vezettek. Gyors labdajáratással és változatos figurákkal több alkalommal is zavarba hozták a vendégcsapat védelmét. A színvonalas mérkőzés kialakításában nagy szerepe volt a játékvezetői párosnak, amely igazi partnere volt az egymásnak feszülő csapatoknak.

Mint ahogy Máthé István a Gyulasport NKft. kézilabdaszakágának technikai vezetője fogalmazott, élmény volt nézni mindkét csapat játékát.

Az újabb fényes diadallal a Gyulasport NKft. csapata visszavette helyét a tabella élén. A Majorné Horváth Izabella vezette gárda a következő körben a szintén magasan jegyzett Szeghalmi NKC együttesét látja vendégül. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)