Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Autóval ment a falnak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. szeptember 23. 08:33
Autóval ment a falnak
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Személyi sérüléssel járó baleset Szeghalmon, elfogás Kunágotán és ittas járművezetés gyanúja Pusztaföldváron.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2017. szeptember 22-én Szeghalmon, a Kinizsi utca és a Petőfi Sándor utca kereszteződésében, ahol összeütközött két kerékpáros. A balesetben mindkét biciklis elesett és könnyebben megsérült.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2017. szeptember 22-én 21 óra 50 perc körül Kunágotán elfogtak egy férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék rendelt el körözést testi sértés bűntett miatt. A rendőrök a 20 éves dombegyházi férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Pusztaföldváron, a Rákóczi utcán 2017. szeptember 22-én 17 óra körül egy személyautó letért az útról és nekiütközött egy épület falának. Személyi sérülés nem történt, de a jármű vezetőjénél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan közlekedett. A helyszíni alkoholszondás ellenőrzés eredménye pozitív lett, ezért a rendőrök előállították az Orosházi Kórházba, ahol a további mérések is megerősítették az ittasság gyanúját. Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei a férfi vezetői engedélyét bevonták és büntető feljelentést tettek ellene.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)