Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elemei erejű bombával törték meg az amazonok soros ellenfelüket

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. szeptember 10. 09:00
Elemei erejű bombával törték meg az amazonok soros ellenfelüket
Gyulai Amazonok–Nyírségi NSC 4–1 (3–0)

Az U19-es női labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Nyírség NSC együttesét fogadta szeptember 9-én. Az Id. Christián László Városi Sporttelepen lejátszott találkozón a tavalyi bajnok gyulaiak már a második percben megtörték ellenfelüket. 

____Eredeti-P1240195.JPG

A tabella élén a Gyulai Amazonok

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Gyulai Amazonok: Németh Viktória, Paál Dalma, Kurai Nikolett, Balogh Noémi, Kajári Gabriella, Sovány Liza, Kovács Dóra, Bartha Boglárka, Bordás Renáta, Gera Dóra, Lehóczki Noémi, Csanálosi Anada, Bálint Rebeka és Szerb Katalin. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

Már a mérkőzés kezdetétől a fürdővárosi gárda irányította a játékot, a vendégek azonban ekkor még lelkesen fociztak. Molnár Zoltánné tanítványai a 2. percben találtak először a nyírségi kapuba, ekkor Kovács Dóra negyven méterről bombázott a léc alá. A ritkán látható találat alaposan lelohasztotta a vendégek lelkesedét, ezért a folytatásban is futószalagon érkezetek a hazai helyzetek (1–0).

A helyzetdömping a 18. percben érett góllá, amikor Gera Dóra lövése talált utat a Nyírség NSC kapujába (2–0).

A második gól után már szinte csak a vendégek térfelén pattogott a labda, aminek hatására a 27. percben Kurai Nikolett is feliratkozott a hazai gólszerzők közé (3–0).

A második játékrészben is Molnárné Zoltánné leányai domináltak, akik állandó nyomás alá helyezték a Nyírség NSC kapuját. A nyíregyházi csapat a 75. percben szépíteni tudott, azonban a 80. perc végén Kajári Gabriella értékesítette a Lehóczki Noémi által kiharcolt büntetőt (4–1).

A Gyulai Amazonok csapata második bajnoki mérkőzését is fölényesen nyerte, ami kiváló előjel lehet a Balmazújvárosi FC elleni idegenbeli találkozó előtt.

– Sokkal jobban játszottunk már, mint tettük azt a múlt héten. Örülök, hogy az U17- es válogatott összetartásról kisebb sérüléssel hazatérő Balogh Noémit tudtam pihentetni. Sok játékos teljesített jól a mai napon és csapatként is jól funkcionáltunk – mondta el lapunknak Molnár Zoltánné vezetőedző.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)